DOLAR 32,3839 0.19%
EURO 35,0634 -0.09%
ALTIN 2.325,220,26
BITCOIN %
Mersin
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İyi bir oyunla yeneceğimize inanıyoruz

İyi bir oyunla yeneceğimize inanıyoruz

ABONE OL
20 Ekim 2022 09:57
İyi bir oyunla yeneceğimize inanıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Beşiktaş ligde önemli bir güç ve Beşiktaş Türkiye’nin en önemli topluluklarından biri. Türkiye’nin dört bir yanında taraftarları ve taraftarları var. Bu Manisa camiasını ağırlamaktan gurur duyacağız. Onları en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Basketbol federasyonu seyircilerin burada izlemesini yasaklamış olsa da Beşiktaş basketbolseverlerinin mutlaka maçı izlemeye geleceğini düşünüyorum. Bir centilmen olarak maçı yan yana izleyerek basketbolun güzelliğini paylaşmayı favorisen düşündük. Beşiktaş’ı iyi bir oyunla yendiğimizi düşünüyoruz” dedi.

“Maçlarımıza katılmak için Passolig kartlarına gerek yok”

Biletlerin 4 Ekim’de online olarak satışa çıkacağını söyleyen Çaylan, “Beşiktaş maçları Cuma akşamı 19.00’da. Maç biletleri satışta. 4 Ekim’de Passo’da satışa devam edecek. Etkinliğimize katılmak için Passolig kartına gerek yok. Site üzerinden bilet satın alarak yarışlara ulaşabilirler.Yarış günlerinde kapı kapı satış yapılacaktır. Ama izleyicilere tavsiyem internetten bilet almaları. Maç günlerinde herhangi bir sıkışıklık yaşamadan rahatlıkla oyuna girebiliyorlar. Biz de onlara gerekli favorisen giriş imkanları sağlayacağız. Manisa Belediyesi bize destek olacak. Şehrin belirli noktalarından hizmeti iptal etmeyi düşünüyoruz. Ayrıca odanın ön kısmında düzenlemeler  yaptık. Otoparktaki alanı artırdık’ dedi.

‘Utanç verici hatalar yaptık’

Teknik direktör Ceyhun Cabadak, Pınar Karşıyaka’ya karşı maç boyunca istediklerini oynadıklarını vurguladı ve şunları söyledi: sahada görmek istediğimiz işlerin çoğu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.