DOLAR 32,5996 0.11%
EURO 35,0278 0.45%
ALTIN 2.424,770,08
BITCOIN 2101459-3,40%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Jesus da iyi bir başlangıç yaptı

Jesus da iyi bir başlangıç yaptı

ABONE OL
5 Ekim 2022 15:16
Jesus da iyi bir başlangıç yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ama İsmail bunu yapamazken, İsa iyi yaptı. Ghazal uygunsa, İsmail, Fenerbahçe’nin merkezinde ek koşu baskısı yaratmak için Mouleka’nın Weghorst ile birlikte oynamasını isteyebilir. Fransız teknik direktör, Dele Alli’yi oynarsa 4-2-3-1’lik orijinal yedi haftalık planına sadık kalacak, aksi takdirde kendinden emin 4-3-3 devam edecek.

Zafer Büyükavcı: Sizce derbide favoriniz hangi takım?

‘Kırmızı kart belirleyici oluyor’

Mehmet Demirkol: Ev sahipleri her zaman yardımcı oluyor. Kesinlikle çok yüksek bir atmosfer olacak. Yukarıda anlattığım denge bir yana, Beşiktaş’ın buradaki eleştirisi psikolojik olarak çok baskın. Bu tür oyunlarda onwin kartların kolayca ortaya çıkması beklenebilir. Çünkü iki takım birbirine dokunuyor, ritim ve risk. Kırmızı kart beni asla şaşırtmaz. Eksik kalan taraf belirleyici olabilir.

‘Çizim görünüyor’

Cem Dizdar: Fenerbahçe bölümünde verdiğim cevabı değiştirdim. Beşiktaş, tarihi olaylar ve “ihtiyaç teorisi” bağlamında en popüler olanıdır. Fenerbahçe şu ana kadar sadece oyuna değil, onwin giriş verilere de dayanıyor. Bununla birlikte, daha makul bir olasılık, iki grubun çaprazlanmasıdır. bağlamak!

‘Bir favori bulmak zor’

Serkan Akcan: Bu derbide favori demek kolay değil. Ama maçın senaryosunu tahmin etme olasılığı daha yüksek. Beşiktaş’ın ilk yarıyı, Fenerbahçe’nin ikinci yarıyı  domine ettiği bir maçı izlemek çok mümkün.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk, Sarı-Kırmızılı Kulübün eski ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak’ın davetlisi olarak davet edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.