DOLAR 32,4775 -0.2%
EURO 34,9719 0.33%
ALTIN 2.435,150,51
BITCOIN 21088691,31%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Jorge Jesus Ünlü Direktör

Jorge Jesus Ünlü Direktör

ABONE OL
13 Ekim 2022 12:43
Jorge Jesus Ünlü Direktör
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Dünyaca ünlü teknik direktör İsa, son maçım sonunda Fenerbahçe’yi kilitledi, bu sefer ilk kez harika derbi  yaşadı. Sezonun ilk haftasından itibaren her maçta farklı bir takım tercihi yapan Jesus’un vazgeçemediği isimler ise Altay Bayendel, Ferdi Kadeoğlu, A Tira Sale, Arao ve Valencia. Haftanın en önemli maçı olarak kabul edilen Beşiktaş-Fenerbahçe padişahbet derbisinde gol sesi çıkmadı. Dev oyunla ilgili sıra dışı bir istatistik ortaya çıktı…

Seleflerini yenmek için şifreyle sahaya  çıkan Valerien İsmael’in oyuncuları, dün gece yedi kez yol kenarına düştü. Siyah Beyazlıların çözüm bulamadığı bu taktikle Fenerbahçe maçta gol yemeden ayrılmayı başarırken, Beşiktaş 17. dakikada Devler adına Weghorst ile karşı karşıya geldi, gol kanattan dolayı reddedildi. .

Sezona Portekiz patronu Jorge Jesus yönetiminde giren Fenerbahçe, önceki sezonlara göre daha çok orta sahada oynamaya çalışan bir takım görünümündeydi. Gerek iç sahada gerekse dış sahada defansı ortadan kaldıran lacivert sarılı ekip, ofsayt taktikleri padişahbet giriş ile rakip takımın hücumuna başarılı bir şekilde direndi.

Tecrübeli teknik adam Jorge Jesus’un göreve başlamasının ardından Fenerbahçe yönetimi, başarılı teknik adamların istediği gibi bir geçme listesi oluşturdu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.