DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0789 -0.03%
ALTIN 2.325,230,26
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

JORGE JESUS’TAN ARDA GÜLER’İN ŞARTLARI​
  • Haber444
  • Spor
  • JORGE JESUS’TAN ARDA GÜLER’İN ŞARTLARI​

JORGE JESUS’TAN ARDA GÜLER’İN ŞARTLARI​

ABONE OL
18 Kasım 2022 10:43
JORGE JESUS’TAN ARDA GÜLER’İN ŞARTLARI​
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus geçtiğimiz günlerde Arda Güler’e şunları söyledi: “Arda Güler neredeyse 17 yaşında bir oyuncu. Hepimiz onun oynamasını istiyoruz ama iyileştirilmesi gereken şeyler var. Oyuncunun değerini ve becerilerini biliyoruz. Fakat adım adım ögrenmeli. Hemen hemen fizyolojik olarak fazlaca kuvvetli değil. Topsuz oyunda fazlaca süratli değil.’ yorumlarında napolyonbet bulunmuştu.

AEK LARNACA MAÇINDA 11 BAŞLADI

Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus genç on numara Arda Güler’e AEK Larnaca deplasmanında ilk 11’de forma şansı verdi. Genç futbolcu sürem başlangıcında oynanan Slovacko müsabakası sonrası ilk kez 11’de forma şansı buldu. Arda Güler, 69 dakika sahada kaldığı düelloyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ALMAN DEVİNİ DİNLEME

Takvimde yer alan habere göre Fenerbahçeli Arda Güler’in yükselen değeri Alman devin radarına girdi. Bayern Münih, AEK Larnaka’nın UEFA Avrupa Ligi’ndeki son  napolyonbet giriş maçında 69 dakika forma giyerek hem teknik hem de istatistiksel olarak üstün olan 17 yaşındaki yıldızı görevden aldı.

GÖZLER ANKARAGOOKU’DA

Bilindiği üzere Alman kulübünün temsilcileri 17 Ekim Pazartesi günü Fenerbahçe ile Ankaragücü arasındaki zorlu deplasman maçına gelecek. Ankaragücü Ardy Güler oyunda başlangıç ​​XI veya 2. sırada. İki kez oynama olasılığının yüksek olduğu belirtiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.