DOLAR 32,5895 0.34%
EURO 34,8604 0.33%
ALTIN 2.502,610,75
BITCOIN 20990031,22%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadrosunda ise şu adlar yer alacak

Kadrosunda ise şu adlar yer alacak

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:52
Kadrosunda ise şu adlar yer alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

“Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kağan Morodaoğlu, Larsen, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Sıopis, Dorukhan Toköz, Bakasetas, Kouassi,Ahmetcan Kaplan, Cornelius, Hakan Yeşil, Hakan Aydın, Faruk Can Genç, Behlul Aydın, Taha Altıkardeş, Serkan Asan, Kerem Şen, Hüseyin Türkmen, Hugo, Berat Özdemir, Marek Hamsık, Denswill, Emrehan Gedikli, Djaniny,Yusuf Erdoğan, Abdulkadir Yaşam ve Edin Visca.”

Bordo-mavililerin ilke anlaşmasına vardığı ve Türkiye’ye getirerek sözleşme imzalaması beklenen yeni transferi Trezeguet’in ise imza töreninden sonrasında takımın kampına iştirak etmesi planlanıyor.

Bu, yurtdışında iki gün izin alacak

Trabzonspor, ilk tur yurt dışı ücretlerinin ardından iki günlük tatil yapacak. Bordo ve maviden sonra dokuz günlük Avusturya eğitim kampı için  ülkeye gidecek. 20-29 Temmuz’da zenbahis yeni sezon hazırlıklarına devam edecek olan Bordo Mavililer, hazırlık kampına karşı oynadıkları maçın ardından 30 Temmuz’da DG Sivaspor ile  Süper Kupa maçı için 29 Temmuz’da İstanbul’a dönecek.

Beşiktaş’ın altyapı eğitimini alan ve geleceğin yıldızı ilan edilen Mohammed Demirchi için yeni bir takım oluşumu açıklandı.

Çaykur Rizespor, geçen sezonu 24. Erzincanspor kulübünde forma giyen Muhammed Demirci ile tüm konularda anlaştı.

Muhammed Demirchi’nin Konuşması

Mohamed Demirch, Erzinkan’da oynadığı son 35 resmi maçında rakibinin 16 golünü kaydetti.

Hücum oyuncusu olarak görev yapan 27 yaşındaki oyuncu, görev verildiği takdirde hem sol hem de sağ kanatta oynayabiliyor.

Sefa Yılmaz’da işlemi tamamlayın

Muhammed Demirci ile her konuda anlaşan Çaykur Rizespor, Sivasspor’dan ayrılan Şef Yılmaz’ın sağ kanadını takıma ekledi. (Ayanspor)

Kadın voleybol takımının FIVB Uluslar Ligi’nde ABD ile karşı karşıya gelmesinden sonra Kara Bazema bir açıklama yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.