DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2081212-1,76%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaldığını vurgulayarak

Kaldığını vurgulayarak

ABONE OL
10 Haziran 2022 13:00
Kaldığını vurgulayarak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Çoğumuz onun takımda kalmasını istiyoruz. Bunu istiyoruz ve göreceğiz. Evet. Başka bir takıma gitmiyor. Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kaldı ve Fenerbahçe’de kalacak” dedi.

‘Oyuncular ve antrenörler arasında bir çatışma vardı’

Bazı oyuncularla teknik direktörler arasında da farklar olduğunu söyleyen Söğüt, “Bazı oyuncularla teknik direktörler arasında anlaşmazlıklar oldu, sadece detaylarını bilmiyorum. Ama durum aynı. Teknik direktörler ve oyuncular arasında farklı görüşler olması alışılmadık bir durum değil. kez.’ sözlerini söyledi.

“Kariyerini Türkiye’de bitirmek istiyor”

Mesut Özil’in kariyerini Türkiye’de tamamlayacağını da söyleyen Erkut Söğüt, şu ifadeleri kullandı:

“Kariyerini Türkiye’de bitirmek istediğini düşünüyorum, hep bunu istiyor. Fenerbahçe’de veya Türkiye’de bir şeyler yapmaya devam edeceğini hayal edebiliyorum. Ailesi ile Türkiye’ye yerleşti, orada yaşamayı seviyor ve bundan keyif alıyor” Şimdi oradan başka kazansana ir ülkeye gideceğini düşünmüyorum. Daha önce Fenerbahçe olmadan da yapılabilirdi ama şimdi düşünmüyorum. Ama futbolda bu asla net değil.”

Fenerbahçe’nin Mart ayında yıldız futbolcu Mesut Özil’i kadrodan çıkarma kararı aldığı biliniyor. Açıklamada, “Futbol A takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan takımdan ihraç edildi.”

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 26 Mayıs Perşembe günü İstanbul Mustafa Kemal Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Kayserispor ile karşılaşacakları Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi. Çalimbay, “Avrupa Kupası nedeniyle lige erken başlayan takımız. Son iki sezonda üst üste takımımızı Avrupa Kupası’na taşımayı başardık. Bu yıl son şansımız var. Kupa bizim. Bizim için bir anlamı daha var. Sivasspor tarihinde ne bir final ne de bir kupa var. Bunun farkındayız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.