DOLAR 32,4901 0.09%
EURO 34,8774 0.33%
ALTIN 2.479,510,72
BITCOIN 1993633-4,16%
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kazanarak inanılmaz bir sezonu geride bıraktı
  • Haber444
  • Spor
  • Kazanarak inanılmaz bir sezonu geride bıraktı

Kazanarak inanılmaz bir sezonu geride bıraktı

ABONE OL
5 Temmuz 2022 17:06
Kazanarak inanılmaz bir sezonu geride bıraktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Paola Egonu, Vakıf Bank ile oynanan final maçında Imoco Volley formasını giydi. İtalyan voleybolcular Vakıf Bank’ın galibiyetine engel olamadı. Nijerya asıllı İtalyan voleybolcu, Avrupa Voleybol Federasyonu tarafından Yılın Kadın Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Kitabında, çocukken karşılaştığı ırkçı hakaretlerden de bahsediyor. Geçen hafta Corriere’de galası yapılan bir konuşmada, “Neyse ki artık başıma böyle bir şey gelmiyor. İtalya ırkçı bir ülke değil. Çok fazla kötü adam yok. Bazen cehalet ve yüzeysellik örnekleri görüyorum, ama öyle. farklı.”

Karadeniz formasıyla 1.5 sezonda çıktığı 52 maçta 3 gol ve 2 asistle oynayan 30 yaşındaki oyuncu, Karagümrük’te, yine Rizespor’da istikrarını sürdürdü ancak sezon sonunda Karadeniz takımından ayrıldı.

Atmacalar, Sabo ile olan sözleşmesini karşılıklı rıza ile feshetti. Sabo’nun yanı sıra kiralık sözleşmesi sona eren Rizepol, 2021/22 sezonunda 36 puanla southbet Süper Ligi’nde 17. sırada yer alırken, Spoorto Serie A’ya düşen Sabo takımdan ayrıldığını açıkladı. .

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Spor Genel Müdürlüğü Okul Fiziki Aktiviteler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Yeni Mahalle Stadı’nda 51 ilden 500 sporcu katıldı. Türkiye Bilek Güreşi (Yıldız) Şampiyonası’nda sağ koluna 70 kilo yükleyen ortaokul öğrencisi Ata Türkoğlu, amacının milli takım denemelerine katılarak milli sporcu olmak olduğunu söyledi.

Ailesinin ve öğretmenlerinin desteğiyle yarışmaya hazırlandığını söyleyen Türkoğlu, “Okul sporları ve müsabakaları yapmak için İzmir’e gittim. Birinci oldum. Sonra Ege bölgesinde oynadım. Kendi başıma çalıştım. . Orada hiç kaybolmadım.Öncelikle Türkiye ligine gitmeye hak kazandım.Orada akraba ve hocalarımın desteğiyle kendi yolumda birinci oldum.Çok mutluyum.Hedefim milli sporcu olmak ve Türkiye’yi temsil etmek. Ülkem olimpiyatlarda” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.