DOLAR 32,5590 0%
EURO 34,9965 0.27%
ALTIN 2.422,870,01
BITCOIN 2097297-3,14%
Mersin
31°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kendimize güvenimiz var

Kendimize güvenimiz var

ABONE OL
13 Ekim 2022 12:22
Kendimize güvenimiz var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Elimizi taşlara koymalıyız. Göztepe’nin silah hassasiyetini hisseden oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Göztepe yönetimi ve camia böyle bir başarısızlığa uğramamalıdır. Bu durumun üstesinden gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

“İyi ilerleme”

Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü, Göztepe maçı betonevip sonrası yaptığı açıklamada, kazanmaya hevesli bir takımın olduğunu ve ilerlemenin sevindirici olduğunu söyledi.

Pendikspor, Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, “Bu bizim için çok önemli bir zafer. . Her zaman 21 yeni asistle iyi bir takım olduğumuzu söylerim. Bazı oyunlarda sorun yaşamamıza rağmen ilerleme güzeldi. Maçı kazanmaya aç ve domine eden bir Pendikspor vardı. Oyuncularımızın kazanma isteği en üst düzeyde. Taraftarlarımızın da betonevip giriş sabrına  ihtiyacımız var. Ondan önce sadece 2 iç saha maçı oynadık ve 4 deplasman maçı  oynadık.

Mükemmel takım performansımız mükemmel. Sıcaklık hızı etkiliyor” dedi.

Çin Süper Ligi’nde 8. hafta önemli maçlara sahne olacak. Önder Adana Demirspor, taraftarlarını aynı skorla ağırlayacak, Beşiktaş ve Fenerbahçe ise 3’er puanla galibiyeti paylaşacak. Milli Gün öncesi Gaziantep FK’yı 2-0, 3-2 mağlup eden Trabzonspor, deplasmanda Kessellysport ile karşı karşıya gelecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.