DOLAR 32,3793 0.18%
EURO 35,0612 -0.13%
ALTIN 2.324,130,21
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kesinlikle birinin devreye girdiğini söylüyorlar
  • Haber444
  • Spor
  • Kesinlikle birinin devreye girdiğini söylüyorlar

Kesinlikle birinin devreye girdiğini söylüyorlar

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:18
Kesinlikle birinin devreye girdiğini söylüyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bireysel başarılarını vurgulayabilirler. Fenerbahçe bu ligin en güçlü takımı. Fenerbahçe son maçlarında savunmada ofsayt taktiklerini kullanıyor, dar alanlarda oynuyor ve rakiplerine baskı yapıyor. Mesela o maçta ofsaytın bozulduğunu gördük. Elvir Baldzic, Fenerbahçe’de dörtlü vbet oynadıklarında ya da mükemmel kornerleri ile oynamadıklarında sorun yaşadıklarını gördük.”

Üçler bir avantaj, defansta geri çekilince sıkılaşıyor Fenerbahçe bundan yararlanamıyor Bir şeyler netleşti Arao ve Ferdy bu takımın en iyi oyuncularından ikisi. Fenerbahçe, özellikle Arao oynadığı zaman bu bölgede daha rahat hissediyor. 9. haftadayız, sanırım bu iki ismi bırakamazlar” dedi. Kahveci: “Bir futbolsever olarak çok keyif aldım. Allah vbet giriş iki takımın taraftarlarından da razı olsun. Hep hüznü ve hüznü birlikte yaşadılar. Hem üzüntüyü hem de mutluluğu  en üst düzeyde yaşadılar. Oyun 5:4 ile sona erdi. Kime sorarsanız “Seri cezası var mı?” derler.

Fenerbahçe’nin 4 gol yediği gerçeğiyle ilgili konuşan Nihat Kahveci, “Maçı son dakikaya kadar bitiremeyen ve gol için çıkan Fenerbahçe vardı. Fenerbahçe kalesindeydi ve 2020’den beri ilk kez kalesinde 4 gol yedi. Hoca burayı analiz ediyor ve “Neden 4 gol yedik?” diyor. İsa ile Fenerbahçe hakkında ne konuştuk? Bazen oldukça dikkatsiz. 4-3 galibiyet, 3-2 galibiyet. kazandığın sürece Aslında son dakikaya kadar gol arıyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.