DOLAR 32,5731 0.17%
EURO 34,8939 0.63%
ALTIN 2.435,170,11
BITCOIN %
Mersin
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kulübümüzün kurucusu Ali Sami Yen’in vefatının 71.  yıl dönümü
  • Haber444
  • Spor
  • Kulübümüzün kurucusu Ali Sami Yen’in vefatının 71.  yıl dönümü

Kulübümüzün kurucusu Ali Sami Yen’in vefatının 71.  yıl dönümü

ABONE OL
25 Ağustos 2022 16:58
Kulübümüzün kurucusu Ali Sami Yen’in vefatının 71.  yıl dönümü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Onun hatırasını onurlandırmak için toplandık. Dualarımızı ona gönderdik. Burayı senin yap. Bize büyük bir miras bıraktı. Sayın Cumhurbaşkanımız Beşiktaş  Süleyman Şeb’in mezarını da ziyaret ederek kendisine dualarımızı ilettik. Onun yeri senin olsun. Bu etkinliği tüm yönetici arkadaşlarımızla kutladık.”

Ortalama olarak 4 yıl önce Fenerbahçe, Devler Ligi’nde Benfica ile karşılaşmıştı. Parlak forvet, Dinamo Kiev’e karşı oynadığı maçta olduğu tuabet gibi maçta da en fazla eleştiriyi almadı! Yıllar geçti ve kazanılan deneyime rağmen sonuçlar bir kez daha hayal kırıklığı yarattı.

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılma hayali, 0-0’lık rövanş maçında Dinamo Kiev’e 2-1 yenildikleri maçta yıkıldı. Dört yıl önce iktidara gelen yönetimin hataları bir kez daha tekrarlandı. 2018-2019 sezonunda Kanarya’nın rakipleri Devler Ligi’nde üçüncü sırada yer alıyor. Ön eleme turunda Portekiz takımı Benfica oldu. Philippe Cocu’nun Sarı-Lacivertlileri, golcünün o sırada maça transferini kolaylaştıramadı. Kadıköy’de ilk maçı 1-0, ikinci maçı 1-1’lik beraberlikle tamamlayan Kanarya, iki maçta da tek forvet olarak Alper Potuk’u oynadı. Kiev çöpçatanlığında benzer bir senaryonun üzerinden yıllar geçse bile, muhtemelen ihtiyacınız olan dersleri tuabet giriş öğrenemeyeceksiniz. Emre Mor, Bruma ve Lincoln gibi kanada özgü isimler kullanıldı, ancak sonuçlar üzerinde çok az etkisi oldu.

Her iki oyunda da sahnedeydi

Açıkça hazırlıksız olan forvet Joshua King, Ukrayna milli takımına karşı topunu zar zor yuvarlamayı başardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.