DOLAR 32,3695 0.15%
EURO 34,9616 -0.32%
ALTIN 2.324,070,21
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maç Sonu Samimi Açıklamalar

ABONE OL
16 Kasım 2021 17:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Abdülkadir hazır olacak mı buna bakacağız”

“Planımız, kendi kalitemize odaklanmak” diyen Stefan Kuntz, “Kim fiziksel olarak hazır durumdaysa bu doğrultuda bir maç planı çıkarırız ve bu plan doğrultusunda galip gelmeye çalışırız” dedi.

Yarın sahaya süreceği ilk 11’le ilgili gelen soruya yanıt veren Alman teknik adam, “Burada iki önemli konu var. Birincisi Abdülkadir (Ömür) hazır olacak mı, buna bakacağız. İkincisi de Cebelitarık karşısında oynayanların durumu. Maçtan ne kadar etkilendikleri, ilk 11’e etki edecek durum” açıklamasını yaptı.

“Şu anda hiçbir şeyi başarmış değiliz”

Şu ana kadar bir şey başarmadıklarını dile getiren Kuntz, şunları söyledi:

Burada açık konuşmak istiyorum. Şu anda hiçbir şeyi başarmış değiliz. 2 maç öncesinde ‘2 maçı da kazanmalıyız’ demiştik ve sadece 1’ini kazandık. 2’nci maçı da kazanmak zorundayız. İfadelerimizde hiçbir değişiklik yok. Kazanmak zorundayız. Önce kazanalım, ardından diğer soruları yanıtlarız

“Biz kendi oyunumuza odaklanalım”

“Rakibin baskı altında olması, kimi zaman takımlar için avantaj ancak Karadağ şu anda baskı altında değil” diyen deneyimli vdcasino çalıştırıcı, “Bu maç Karadağ için son dönemde sahaya sürdükleri genç oyuncuların kendilerini göstermek için de fırsat olacaktır. Ama daha önce söylediğim gibi, biz kendi oyunumuza odaklanalım, kendi takımımızla ilgili konuşalım” dedi.

Kuntz ayrıca, Karadağ’da birçok Türk vatandaşın takımı desteklemesinin kendileri adına mutluluk verici olduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.