DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maçın ikinci yarısında Enner, Valencia’ya penaltı verdi
  • Haber444
  • Spor
  • Maçın ikinci yarısında Enner, Valencia’ya penaltı verdi

Maçın ikinci yarısında Enner, Valencia’ya penaltı verdi

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:13
Maçın ikinci yarısında Enner, Valencia’ya penaltı verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Karagyumryuk’un bu hedefe tepkisi yine gecikmedi. 66. dakikada Altay’ın penaltısını gole çeviren isim yine Borini oldu: 3-3.

Neredeyse hiçbir şey tamamlanmadı. 73. dakikada top Caner Erkin’in eline vurduktan sonra hakem Atilla Karaoğlan bir penaltı daha  gösterdi.  Enner Valencia topu geri aldı ve  3. takımının 4. golünü kaydetti. Ekvadorlu, 2017’den bu yana bir maçta betmoney hat-trick yapan ilk sarı-lacivertli oyuncu oldu.

Her iki takımın iddialı ve hedef odaklı oyunu bu maçın böyle bitmeyeceğini gösterdi. 83. dakikada Fenerbahçe’den Karagümrük’e kiralanan Burak Capacak, ceza sahasının arka köşesinden topa vurarak durumu yeniden dengeledi: 4:4.

Hepimiz  umudunu kaybederken Michy Batshuayi 90+5’te araya girdi ve takımına bir golle  galibiyeti getirdi.

Maçtan sonra hakem kararları konuşuldu. Maçta 3 penaltı olması da özel bir yorum yaptı. Yazarımız Deniz Çoban, Atilla Karaoğlan’ın seçimlerini takdir etti.

İŞTE DENİZ ÇOBAN’IN YAZAR YAZISI

Atilla Karaoğlan önemli kararlar aldı. Desteğe ihtiyacı olduğunda, sahadaki VAR ekibi de yardım etti. Hakem birkaç faul yaptı, kartlarla ve ellerle oynarken betmoney giriş hatalar yaptı. Ancak bu hatalar, oynanışı etkileyecek hatalar değildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.