DOLAR 32,3718 0.16%
EURO 35,0065 -0.23%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maçın şovu ve zamanlaması hakkında bilgi arıyor
  • Haber444
  • Spor
  • Maçın şovu ve zamanlaması hakkında bilgi arıyor

Maçın şovu ve zamanlaması hakkında bilgi arıyor

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:56
Maçın şovu ve zamanlaması hakkında bilgi arıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Galatasaray maçları hangi kanallarda oynanıyor? Galatasaray ile Sturm Graz arasındaki hazırlık maçı ne zaman, ne zaman ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Galatasaray-Sturm Graz hazırlık maçı bu akşam 20:30 CET’de Merkur Arena’da. D-Smart 77. Kanal Smart Spor’dan naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takip edeni ve tüm bilgileri haberimizde olacak.

Galatasaray’ın hazırlık maçı programı şu şekilde:

9 Temmuz Cumartesi:

20.30 Galatasaray-Sturm Graz (Merkur Arena)

13 Temmuz Çarşamba:

20.00 Galatasaray-MOL Fehervar (Profertil Arena Hartberg)

16 Temmuz Cumartesi:

20.00 Galatasaray-Sigma Olomouc (Profertil Arena Hartberg)

19 Temmuz Salı:

19.00 Galatasaray-Pardubice (Sportzentrum Graz-Weinzödl)

Galatasaray, son maçın arkasından 19 Temmuz gecesi İstanbul’a dönecek ve 26 Temmuz’daki ikinci etap yurt dışı kampına dek hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam edecek.

Avusturya kampında yeni sürem hazırlıklarını sürdüren Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş , ilk hazırlık maçında Werder Bremen’le karşı karşıya gelecek. Geçirme dönemine betzula dönem içinde resmiyet kazandırdığı Gedson Fernandes’le giriş meydana getiren, arkasından sırasıyla Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka’ya Siyah Beyazlı formayı giydirerek taraftarlarını heyecanlandıran Kara Kartal, ilk imtihanını kazanıp moral depolamayı amaçlıyor.

Beşiktaş’a karşı hangi kanalda oynuyorsun? Dostluk Maçı Beşiktaş – Werder Bremen, saat kaçta, kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Tivoli Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Beşiktaş – Werder Bremen hazırlık maçı bugün oynanacak ve TSİ 17.00’de başlamış olacak. D-Smart 77. Kanal Smart Spor’dan naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takip edeni ve tüm bilgileri haberimizde olacak.

Beşiktaş’ın hazırlık maçı programı şu şekilde:

17.00 Beşiktaş-Werder Bremen (Tivoli Stadı)

12 Temmuz Salı:

17.00 Beşiktaş-Viktoria Plzen (Kufstein Arena)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.