DOLAR 32,3742 0.17%
EURO 35,0324 -0.2%
ALTIN 2.324,600,24
BITCOIN 2263139-0,59%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maddi olarak daha az harcamak isteyen kulüpler
  • Haber444
  • Spor
  • Maddi olarak daha az harcamak isteyen kulüpler

Maddi olarak daha az harcamak isteyen kulüpler

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:34
Maddi olarak daha az harcamak isteyen kulüpler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Gelecek sezon birinci ligde oynayacakları için kariyerlerine başka takımlarda devam etmek isteyen oyuncular İzmir’in transferine yol açacak. Takımdan ayrılabilecek çok sayıda isim bulunurken, bunlardan birinin Makedon futbolcu Addis Jahovic olduğu söyleniyor.

Bu sezon İzmir formasıyla çıktığı 30 maçta 5 gol ve 1 asist yapan tecrübeli forvet, sözleşmesini yenilemeyecek, geçen sezon devre arası geldi.

PENDİKSPORT yolcuları

DHA’ya göre, önümüzdeki sezon ilk kez TFF 1. Lig’de forma giyecek olan Pendikspor, Adis Jahovic’i dört gözle bekliyor. İstanbul’un Makedon golcü ile büyük oranda anlaşmaya vardığı söyleniyor.

4 Türk takımının formasını giyiyor

Jahovic, Türkiye’deki kariyerine 2016-2017 sezonunda Rusya’yı Samara’dan Göztepe’ye taşıyarak Konyaspor, Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor albibet formalarıyla başladı.

“ADİS Yok Parti Yok”

Göztepe’de çıktığı ilk sezonda attığı gollerle sarı-kırmızılı takımın sevgilisi olan Adis Jahovic, Totti’nin hemfikir olduğu “No Totti No Party” mottosunu uyarlayarak, “No Adis no Party” yazısının altına imzasını attı. Gol attıktan sonra gömleğinin altına giydiği gömlek. Göztepe taraftarları daha sonra bu sözü tezahürat olarak kullandı ve atkının üzerine “Adis Yok Parti Yok” yazdı.

Hatayspor’da şampiyon golcü

Hatayspor yeni sezon için kolları sıvadı. Akdeniz ekibi, Zürih’in İsviçre ligi şampiyonu Assan Chesai’yi takıma alması için liderlik etmeye başladı.

Hatayspor yeni sezon için kolları sıvadı. Akdeniz ekibi, Zürih’in İsviçre ligi şampiyonu Assan Chesai’yi takıma alması için liderlik etmeye başladı. Bordeaux Whites, Zürih ile sözleşmesi sona ermek üzere olan 28 yaşındaki Gambiya forvet için her şeyi sunacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.