DOLAR 32,3595 0.26%
EURO 35,1136 -0.13%
ALTIN 2.306,481,29
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mancini Açıkadı

Mancini Açıkadı

ABONE OL
30 Mart 2022 11:19
Mancini Açıkadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İtalya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, Türkiye’nin her zaman iyi ve teknik oyunculardan kurulu iyi bir takım olduğunu söyledi.

Mancini, takımının Konya’da A Milli Futbol Takımı ile yapacağı maç öncesi, Coverciano’daki milli takım tesislerinde çevrim içi video konferans yöntemiyle basın toplantısı düzenledi.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda Kuzey Makedonya’ya elendikten sonra “Gök-mavililer”deki geleceği tartışma konusu olan Mancini, İtalya Milli Takımı’nın başında devam etme sinyali verdi.

Mancini, İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Gabriele Gravina ile görüştüklerini belirtti.

“Başkan Gravina ile görüştük ve her şey üzerinde aynı çizgideyiz, bu beni memnun ediyor. Şu an bu maçı düşünüyoruz. Türkiye maçından sonra (Federasyonu Başkanı Gravina ile) sakince gelecekte daha iyi hale deneme bonusu getirebileceğimiz şeyleri görüşeceğiz.”

Mancini, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’ndeki İsviçre ile deplasmandaki maçı kazanmaları gerektiğini ifade etti.

“Basel’deki maçın 3-0 bitmesi gerekiyordu. Eylül’den beri işler bizim için ters gitti. Ama mazeret bulmak istemiyoruz. Son 4 yıllık emeğin takdir edilmesi beni memnun ediyor. Çocuklar çok şeyi hak etti. Sadece Avrupa Şampiyonası da değil, 3 yıl hiç maç kaybetmeden geçen bir yolculuklar var.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.