DOLAR 32,5485 0.02%
EURO 34,9293 0.23%
ALTIN 2.426,720,16
BITCOIN 2062370-4,15%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Medeniyetin de başkentidir

Medeniyetin de başkentidir

ABONE OL
22 Eylül 2022 21:38
Medeniyetin de başkentidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Empire.Bu önemli organizasyonun Bursa Malezya’yı değerli tanıtımımızla çıtayı bir üst seviyeye çıkaracağına ve bundan sonra da popülerlik ve büyüme yolunda devam edeceğine ve yeni tanıtımlarla ivme katmaya devam edeceğine inancımız tamdır. Geleneksel sporların tarihimizde çok özel bir yeri vardır ve elbette tarihimizin ve kültürümüzün korunması nisbar hepimiz için önemlidir. Bu anlamda birlik ve kardeşliğimizi geliştirmek, iş birliğimizi ve birliğimizi güçlendirmek adına bunu çok ama çok önemli bir fırsat olarak görüyoruz.

“Önemli fırsatlar sunuyor”

Bakan Casapolu, küreselleşmenin dünyadaki farklı kültürleri etkilediğini belirterek, “Bu anlamda egemen kültürün varlığını ve tabii ki yayılmasını da etkiliyor. bu baskın kültürle. Hepimizin bildiği gibi modernleşen kültür, yerel ve bölgesel faktörleri, ulusal kültürü ve kimliği bir köşeye sıkıştırır ve iter. Uluslararası spor markaları, uluslararası spor etkinlikleri var; bir ülkenin, bölgenin ve şehrin değerlerinin korunması ve kitlelere yayılması için bir araç olarak kullanılmaktadır. Merkez  bunu böyle görüyor. İşte bu aşamada Dünya Göçebe Oyunları,  dünya halklarının geleneksel bilgilerini, spor kültürünün fiziksel bilgilerini öne çıkarmaları, tanıtmaları, hayata geçirmeleri ve nisbar giriş geliştirmeleri için önemli bir fırsat olmalıdır. ”

Kasapoğlu, Türkiye’nin spor organizasyonlarında iz bıraktığını göstermek için şunları söyledi:

“Kurumsallaşma yolunda attığımız birçok adımla, Olimpiyat Oyunlarını yaşatmak ve spor dünyasındaki bu prestijimizi artırmak ana hedeflerimizden biridir. Hedefimiz markanın genel kültür birliğini sağlamak ve evrensel hale getirmektir. Türkiye’de nereye gidersek gidelim, doğuda, batıda, kuzeyde.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.