DOLAR 32,5499 0%
EURO 34,8358 -0.11%
ALTIN 2.439,860,41
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mert Hakan Yandaş Krizi

Mert Hakan Yandaş Krizi

ABONE OL
22 Aralık 2020 13:56
Mert Hakan Yandaş Krizi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mert Hakan Yandaş, bu yıl transferin hareketliliğinde en çok konuşulan isimlerin başında yer alıyordu. Galatasaray ile anlaşan futbolcu, sonrasında daha fazla ücret teklif eden Fenerbahçe ile anlaşmış ve kulübün formasını giymiştir. Ancak Mert Hakan Yandaş, bu kriz durumunu iyi yönetemediği ve mevcut planlamada oyun içerisinde futbolcunun doğru değerlendirilmemesi oyuncunun eleştirilerin hedefinde olmasına neden oldu. Betticket özellikle Erol Bulut’un bu formsuz döneminde ısrarla Mert Hakan Yandaş’ı kullanması, aynı mevkide yer alan Sosa’nın forma giyememesine neden oldu. Fenerbahçe, Gaziantep FK’ya ligin 13. Haftasında 3-1 yenilmesi ile birlikte, eleştirilerin boyutu da artmaya başladı. Ligde son 4 maçta 2 yenilgi alan Fenerbahçe’de kriz her geçen gün büyüyor.

Trabzonspor’dan bedelsiz şekilde transfer edilen Sosa’nın forma giymemesi, eleştirilerin bir boyutunun da Erol Bulut’a yönlenmesine neden oluyor. Bu yıl oluşturulan kadroda yanlış kadro mimarisinin bulunması, Erol hocanın kadar Emre Belözoğlu ve Ali Koç da eleştirilmeye başlanmış durumda. Bu yılın sonunda gerçekleşecek Fenerbahçe seçimlerinde, Aziz Yıldırım’ın tekrar adaylığını açıklaması, yıl sonunda şampiyonluk iddiası olan bir takım olma yolunda Ali Koç’u zorunlu kılmıştı. Keza bu yıl oluşturulan kadro planlamasında, geçen yıllara nazaran çok daha güçlü bir takım yapısı oluşturularak teknik direktörlüğe de Erol Koç getirilmişti.

Mert Hakan Yandaş durumuna geri dönersek eğer, kısa vadede eğer başarı sağlayamazsa, Betticket giriş Fenerbahçe kariyerinin oyuncu için bittiğini söylemek mümkün. Daha önce Ozan Tufan gibi bir örnek bulunsa da, Ozan Fenerbahçe kadar Milli Takım içerisinde de kendi rüştünü ispatlamış bir futbolcuydu. Ancak Mert Hakan Yandaş, geçen yıl ki Sivasspor formu dışında bir başarısı bulunmuyor. Bu yıl Fenerbahçe için iyi başlasa da başarı durumu uzun süre sürmeyecek gibi gözüküyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.