DOLAR 32,5972 0.37%
EURO 34,8153 0.22%
ALTIN 2.495,100,44
BITCOIN 21088075,45%
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MKE Ankaragücü Süper Lig maçını değerlendiren Koca
  • Haber444
  • Spor
  • MKE Ankaragücü Süper Lig maçını değerlendiren Koca

MKE Ankaragücü Süper Lig maçını değerlendiren Koca

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:56
MKE Ankaragücü Süper Lig maçını değerlendiren Koca
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İlk hafta evinde Konyaspor’a karşı oynayacağını belirterek, “Bundan sonra ikinci ayakta deplasman maçını, üçüncü haftada ise BAY maçını kaçıracağız.”

“Umarım yeni sezon güzel geçer, hepinize başarılar dilerim”

Coca, “Süper Lig maçı herkes için iyi olacak. Birbirimizi erken ya da erken görmemiz bizim için önemli değil. İlk hafta ağustos olduğu için havanın sıcak olmasının etkisi olabilir. Ancak takımımızın kampta bu sorunları  aşacağına inanıyorum. Yeni dönemimi kutlar, herkese başarılar dilerim.”

MKE Ankaragücü’nün İstanbul’da oynadığı sekiz deplasman maçını hatırlatan Koca, “İstanbul bize karşı değil. kapat. Oraya 3 saat 3 saat 30 dakikada ulaşabilirsiniz. Doğal uçakla da daha kısa sürede gidebilirsiniz. Önemli bir sorun olacağını düşünmüyorum. Alt liglerde onlarca kez İstanbul’a gittik. Umarım sorun olmaz.”

“Önemli bir alanı kaçırıyoruz. Yakında bir veya iki oyuncu gelecek. İnşallah.”

Başkan Faruk Koca, Ankara Guku’ya geçişin devam edeceğini belirterek,

“Bir veya iki oyuncuyu kale sahasına alacağız. Şu anda ön libero ve sol bek için görüşmeler sürüyor, ve umarız son aşamaya gelir. Önümüzdeki birkaç gün içinde bu sorunu temizleyeceğiz ve mooibet kamuoyuna bildireceğiz. Şu anda bizim için önemli olan bitmemiş işler hedef alandır. Yakında bir veya iki oyuncunun çıkacağını düşünüyorum. ”

Manisa Büyükşehir Belediyespor (Manisa BBSK) Judo ekibi, Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan adına düzenlenen Internasyonal Judo Turnuvası ve ortak emek verme kampını başarıya ulaşmış bir halde tamamladı. Manisa BBSK’lı judocular, 15 ülkeden bin 200’e yakın sporcunun katılmış olduğu müsabakalarda 7 madalya kazanmıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.