DOLAR 32,3815 0.19%
EURO 35,0520 -0.14%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2271208-0,55%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Monaco’dan sonra en değerli takım Trabzonspor
  • Haber444
  • Spor
  • Monaco’dan sonra en değerli takım Trabzonspor

Monaco’dan sonra en değerli takım Trabzonspor

ABONE OL
30 Eylül 2022 15:54
Monaco’dan sonra en değerli takım Trabzonspor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

H Grubu’nda Monaco’dan sonra en değerli takım olan Trabzonspor,  126 milyon 500 bin değerindeki Karadeniz ekibiyle ilk kez karşılaşacak bir rakip olacak. Takımdaki en değerli isim ise 18 milyon euro değerindeki takım kaptanı kaleci Uğurcan Çakır.  Abdulkadir Yaşam, Trezeguet, Bakasetas, Hamsik, Bartra gibi önemli isimler şarap kırmızısı renginde karşımıza çıkıyor. Les Bleus de Bordeaux, 41.461 koltuk noxwin kapasiteli Akyazı stadyumunda oynuyor.

Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’a elendikten sonra Avrupa Ligi’nde oynamaya devam edecek olan Trabzonspor, beraberlik sonrası rakibini şimdiden belirledi. Red Star, Monaco ve Ferencvaros’tan Bordo Blues.

Maçın ardından Trabzonspor başkanı Ahmed Aooğlu beraberliği değerlendirdi. Ağaoğlu, kadrodan ayrılabileceklerini ve Çin Süper Ligi şampiyonu için Şampiyonlar Ligi ön eleme turunun Türk futbolu için üzücü bir durum olduğunu söyledi.

İşte Ahmet Ağaoğlu’nun açıklaması:

Görüşebileceğimiz bir grup. G grubunu tercih ederim ama Fransa’dan iki takım aynı grupta olamayacağı için yerimizi Nantes aldı. Ancak, oldukça dengeli bir noxwin giriş gruba aitiz.

Milli futbol takımı olarak bugün geldiğimiz noktayı iyi analiz etmemiz gerekiyor. Bu konuda hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Algı yoluyla takım başarısı için çabalarken, hepimiz yanıldık ve şu anda bu noktadayız.

Sırp şampiyonlar direkt Şampiyonlar Ligi’ne giderken, Türkiye ligi şampiyonlarının elemelerde oynaması gerekiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.