DOLAR 32,5766 0.08%
EURO 34,9005 0.06%
ALTIN 2.434,690,21
BITCOIN %
Mersin
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda görev yapıyor
  • Haber444
  • Spor
  • Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda görev yapıyor

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda görev yapıyor

ABONE OL
22 Eylül 2022 21:58
Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda görev yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Takımın son işi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin oldu.

Antrenman sonunda  voleybolculara baklava ikram eden Başkan Sonal Çetin, “İyi bir ekip kurduk. Adana’yı ilk kez  bu seviyede temsil edeceğiz. Adana’nın Les halkının sabırsızlıkla beklediğini biliyorum. oyuna başlama zamanı. Siz değerli üyelerimizin de başarılı olacağına  inanıyorum. Ekim sonunda  lig başlamadan önce Ankara’da Türkiye Kupası grup maçlarını oynuyoruz. Bu maçlar aynı zamanda takımın lig öncesi durumu hakkında da önemli bir kontrol olacak. Orada iyi bir maç çıkacağına eminim. Biz her zaman yanınızda olacağız. Başarılar dilerim” dedi.

Belediye Başkanı Soner Çetin, bu yıl  Çukurova Belediyesi ADS adlı Adana Demirspor kulübü ile ortaklık yaparken, “Daha güçlüyüz. Adana Demirspor’da futboldaki sahabet başarımız sayesinde Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz ve voleybolda her şeyi başaracağız. ”

Ukrayna milli takımından Olesia Rehlyuk ve Azerbaycan milli takımından Olena Alexeyevna Kharcheko milli takım maçından sonra takıma katılacak. -09 2008’den. İkinci ön eleme turunda Dinamo Kiev’e karşı oynamak, transfer edilemeyen, savaş nedeniyle ülkelerinde oynayamayan ve 6 ayı aşkın süredir müsabaka görevlisinin ilk maçını oynamamış bir rakip olmaları nedeniyle avantajlı görünüyor. Lodz, Polonya, 0-0 sahabet giriş sona erdi. 27 Temmuz’da oynanan ikinci turda Ismael Yüksek 53 sayıyla oyundan atıldı, Valencia penaltı kaçırdı ve Dinamo Kiev uzatmalarda temsilcimizi eleyerek 2-1 kazandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.