DOLAR 32,3290 0.22%
EURO 35,0869 -0.19%
ALTIN 2.306,911,31
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş görünüyor.
  • Haber444
  • Spor
  • Ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş görünüyor.

Ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş görünüyor.

ABONE OL
25 Ağustos 2022 16:59
Ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş görünüyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Süper Kupa maçında Demir Grup Sivasspor’u 4-0 mağlup eden Trabzonspor  kupayı müzeye götürdü, maçın ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağa Oğlu basının sorularını yanıtladı.

Sezona kupayla başladıklarını hatırlatan Ağaoğlu, şunları kaydetti: Hazırlık maçlarının aksine tamamen farklı bir şekilde oynadık. Sezona volegol kupayla başladık. Umarım bu devam eder.”

“Beklentimiz UEFA Şampiyonlar Ligi play-off’larına kalmak ve grupta kalmaktır.”

Şampiyonlar Ligi playoff’larına katılmayı ve grupta kalmayı bekliyoruz. Son adım hem maddi hem de sportif açıdan önemlidir. Oradaki 1 galibiyetten aldığın para, 19 Süper Lig galibiyetinden aldığın parayla aynı. Millet olarak ilk defa bir elemeye tabi olduk. Bu  bizim sorunumuz. Hakkında hayırlısı olsun. Takımımızın Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalabileceğine inanıyorum.” “Tim. İki oyuncu ayrıldı ve beş kişilik bir takviye oluşturduk. Gelecekte bir veya iki transfer daha yapacağız ve yapacağız. bakın neler oluyor.”

“İstikrar sağlarsan başarıdan vazgeçersin”

Ağaoğlu, göreve geldiği günden bu yana birçok alanda lider konuma geldiğini belirterek, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Dört yılda en çok mağlubiyet, en çok puan, en az mağlubiyet ve en çok kupa alan takımız. Buraya zor yoldan geldik. Öğretmenle volegol giriş kimyamız mükemmeldi. Bir kova suda kurutun. sünger içeri giriyor, su aniden boşalıyor ve olan bu, stabilite çok önemli. İstikrar sağlarsan başarının peşinden koşarsın.” (DGK)

Avusturya’daki Galatasaray antrenman kampının ikinci etabı bugün oynanacak hazırlık maçıyla sona eriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.