DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2081212-1,76%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

O kadar çok seviyorum ki altyapılarıyla destekliyorum ve oynuyorum
  • Haber444
  • Spor
  • O kadar çok seviyorum ki altyapılarıyla destekliyorum ve oynuyorum

O kadar çok seviyorum ki altyapılarıyla destekliyorum ve oynuyorum

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:18
O kadar çok seviyorum ki altyapılarıyla destekliyorum ve oynuyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bu yıl U-14 takımına katılmayı dört gözle bekliyorum. Büyüdüğümde A Takımı’na katılmak ve şampiyon olmak istiyorum.” sözlerini kullandı.

“Çok Hevesli Hayran”

Raporun sonuçlarına şaşırmadığını söyleyen Selin Yıldız, “Taraftarlar çok dar görüşlü. Bu nedenle Trabzonspor başka bir takım kiralamak istemiyor. Aşk aşktır. Gerçekten farklı. Varsa bile çok küçüktür. “Bence çok fazla değil” dedi.

“Erzinkan ve Trabzonsporluyum”

Taraftarlardan İrem Uğurlu da Erzincanlı olduğunu ancak Trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi. Uğurlu, “Trabzon halkı memleketini ve takımını çok seviyor. “Benim için Trabzon her yerdedir” diye bir söz vardır. Erzincanlıyım ama Trabzonspor’u seviyorum.  Socios.com Kurumsal İletişim Müdürü Skye Tugche Dikiki, raporu değerlendirirken

“Başlamak için faktörler”

dedi: Faktörler. Ayrıca Trabzonspor taraftarlarının taraftar anketlerinde takımla daha fazla etkileşim kurmak ve  daha fazla etkileşimde anındabet bulunmak istediğini de belirtmek gerekir.”

Galatasaray’da büyümek için yeni sezon öncesi gündemi değiştirmesi gereken Olympio Morutana’nın İtalya’dan taraftarları var. İtalyan ekibi Pisa, Türkiye’den istediği Rumen oyuncular Fatih Karagümrük, Kasımpaşa ve Sivasspor’un da yerini aldı.

La Nazione’den gelen habere göre, Galatasaray Morutan’ı kiralamak için açıldıktan sonra Pisa temasa geçti. Transferle ilgili ilk görüşmenin İtalyan kulüp yetkilileri Claudio Chiellini ve Giovanni Corrado arasında olduğu biliniyor.

Oyuncunun Cassimpaşa’ya kiralanması bekleniyor ancak Pisa’nın bir maçı daha olduğu söyleniyor. Morutan’ın İtalyan ekibinin bir üyesi olan Marius Marine ile aynı şirkete geçmesinin avantajlı olacağı biliniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.