DOLAR 32,5093 0.19%
EURO 34,8188 0.22%
ALTIN 2.602,75-0,89
BITCOIN %
Mersin
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okan Buruk: Sergen hocayı tebrik etmek istiyorum
  • Haber444
  • Spor
  • Okan Buruk: Sergen hocayı tebrik etmek istiyorum

Okan Buruk: Sergen hocayı tebrik etmek istiyorum

ABONE OL
24 Kasım 2020 11:12
Okan Buruk: Sergen hocayı tebrik etmek istiyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okan Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

“Beşiktaş’a ne kadar eksik dense densin yetenekli bir 11 vardı sahada. Maç öncesinde iki takımın da kazanmak istediğini ve şansın ortak olduğunu söylemiştim. İlk yarı kimsenin mutlu olmayacağı bir ilk yarıydı.”

“Beşiktaş’ı ve Sergen hocayı tebrik etmek istiyorum” 

Buruk, ikinci yarıda toparlandıklarını belirtti.

“Rakibimizin ilk yarının sonlarında yakaladığı bir tane gol fırsatı vardı. Korner oldu, gol oldu. Duran top dönüşü gol yedik ve geriye düştük. İkinci yarıya baktığımızda yaptığımız hamleler oyun olarak yukarı çektiği, rakibe pozisyon vermediğimiz, girdiğimiz pozisyonları değerlendiremediğimiz bir ikinci yarı oldu. 10 kişiyle 3-2’eye taşıdık. Oyuncuların isteklerinden memnunum. Saha içinde ruhumuzu ikinci yarıya yansıttık. Maçı çevirecek skoru yakalayamadık. Beşiktaş’ı ve Sergen hocayı tebrik etmek istiyorum.” 

“Sergen hoca ile aramızda tartışma olmadı zaten olmaz da”

Maçın hakemini de değerlendiren Buruk, Sergen Yalçın ile aralarında sorun yaşanmadığını kaydetti.

“Sergen hoca ile aramızda tartışma olmadı zaten olmaz da. Rulet Çok yakın olduğum insan Sergen hoca. İki taraf da hakem kararlarından mutsuzdu. Hakem iki tarafı da mutsuz ettiği için iki taraftan da tepki oldu. Dördüncü hakemin uyarısıyla hakem ikimizi birden uyardı. Hakem açıklandığında, bu maça neden Ümit Öztürk atandı diye kendi kendime sormuştum. Futbolcularla beraber iki taraf da hakemin yönetiminden mutlu değildi.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.