DOLAR 32,4849 -0.19%
EURO 34,9674 0.34%
ALTIN 2.434,580,49
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okan Buruk: Türk Boy Türkiye

Okan Buruk: Türk Boy Türkiye

ABONE OL
30 Eylül 2022 15:50
Okan Buruk: Türk Boy Türkiye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Aslan’ın öğretmeni Okan Buruk, Yusuf’un yabancı sayıldığını belirterek, “Yusuf Demir’in annesi Türk, babası Türk, o Türk, kısaca Türk oğlan Türk.  Türkçe konuşuyor ve bizden biri. ‘Bütün bu türk genci nasıl milli takımı seçti bilmiyorum. Onu biz seçmedik, o Türkiye’yi seçmedi mi? Türkler Türklere karşı oynamak thepapelbet zorunda’ dedi.

Şenol Güneş: Tercih meselesi

Şenol Güneş, Yusuf Demir’in Avusturya forması giydiği ve Türk milli takımında forma giydiği gençle ilgilenmiyor gibi göründüğü zaman, “Hayır, o sırada 16-17 yaşındaydı” açıklamasında bulundu, “Temelde Avusturya milli takımdan umutlu.Avusturya tercihinde o zaman gidip Mert Müldür’ü aldım, neden Yusuf’u almayayım ama o tercihini yaptı.”

Torunay Kafka: Yanılıyorsak…

Milli takımın genç oyuncularından Torunay Kafkaes, “Bir şeyi kaçırırsak çok net bir şekilde söylerim: ‘Bizim hatamızdı ve thepapelbet girişözür dileriz dedim. Bu sadece Yusuf Demir’in durumu değil. Burada Yusuf Demir’in seçimiyle ilgili bir durum var” dedi.

Baba Demir: Türkiye bizi görmedi

Yusuf henüz 15 yaşındayken babası Hasan Demir  o gün FANATİK’e şunları söyledi: “Avusturya onu kaybetmemeye çalışıyor. Oğlumun Avusturya A takımını seçmesini istiyorlar. Böyle bir ilgimiz var. Ama biz Trabzonspor’dan da var. Bu yönü. Avusturya’nın ilgisine rağmen kimse bizi Türk milli takımına davet etmedi. Oğlumu sadece Türkiye değil, tüm Avrupa gördü ve takip etti! “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.