DOLAR 32,5079 -0.1%
EURO 34,9787 0.36%
ALTIN 2.434,040,46
BITCOIN 2073297-4,23%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Olduğunu duyduğumda çok etkilendim

Olduğunu duyduğumda çok etkilendim

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:51
Olduğunu duyduğumda çok etkilendim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sosyal medya kanalları aracılığıyla paydaşlarla kişisel olarak iletişime geçmenin yanı sıra, Türk sporcuları, spor federasyonları ve anti-doping camiasının diğer üyelerini  harekete geçirerek kampanyaya destek verdik. Fair Play’in mesajı, değerli ziyaretçilerimizin yardımıyla dünya çapında etik, adalet, adalet ve uyum kadar önemli olan milyonlarca insana ulaştı.

Hepimiz sporu ve getirdiği mutluluğu seviyoruz. Spor saf spordur, her şey saf ve güzel olabilir. WADA’nın dopingsiz spora yönelik küresel işbirlikçi misyonundaki başarısı paydaşlarımızla olan dayanışmaya bağlıdır ve bu yüzden sizinkine benzer gayretleri takdir etmekten devamlı onur duyuyorum. WADA küresel dopingle savaşım sistemini dünya genelindeki sporcuların yararına güçlendirmek maksadıyla dopingle savaşım topluluğuyla ortaklık ve yakın ilişki oluşturmak için her fırsattan istifade etmektedir ve edecektir.

Bu yılki Sulh için Dürüst Oyun Günü kampanyasına gösterdiğiniz adanmışlık sebebiyle bir kez daha teşekkür ederim. Sistemi güçlendirmek ve Dürüst Oyun marsbahis mesajını dünyanın dört bir yanına yaymak için sizlere bir ortak olarak güvenebileceğimizi biliyorum.”

WADA, 2014’ten bu yana dünya genelinde sporcuları, ulusal ve bölgesel dopingle savaşım kuruluşlarını, spor federasyonlarını, hükümetleri, büyük etkinlik organizatörlerini ve öteki tüm dopingle savaşım paydaşlarını Ajansın toplumsal medya kampanyasına katılmaya çağrı ediyor.

Orta sahaya kreatif ve skor katkısı verebilen bir oyuncu arayan Galatasaray ’ın gündemine Amine Harit de geldi.

Sarı kırmızılı kulübün scout ekibi, 25 yaşındaki futbolcu için teknik ekibe ve yönetime pozitif yönde rapor verdi.

SCHALKE 8 MİLYON EUROYA ALMIŞTI

2017’de 8 milyon Euro’ya aktarma edilmiş olduğu Schalke’de başarısız bir süreç yaşayarak Bundesliga’da küme düşen takımın parçası olan Faslı futbolcu, geride bıraktığımız sürem Marsilya’ya kiralanmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.