DOLAR 32,3718 0.16%
EURO 35,0065 -0.23%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Önüne  dev bir ekran kuruluyor

Önüne  dev bir ekran kuruluyor

ABONE OL
25 Ağustos 2022 14:16
Önüne  dev bir ekran kuruluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Aynı gün Chivas City, SNS hesabından, “Süper Kupa finalinin heyecanını stadyumda hissedemeyen vatandaşlar için büyük bir ekran kurarak maçı  canlı  yayınlıyoruz. İgidola, şimdi Sivaspor’umuza destek olma zamanıdır.” (İHA)

Emre Belezolu’nun liderliğindeki iddialarıyla yeni sezona başlamak üzere olan Başakşehir, UEFA Avrupa  Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında  İsrail temsilcisi Maccabi Netanya ile karşı karşıya gelecek. Yetkililerimizin herhangi bir sakatlığı veya cezalısı yok. Maçın hakemi Hırvatistan Federasyonu’ndan Dario Bell. Yardımcı yargıçlar Marjan Thomas ve Kruno Saric. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki laligabetting ilk maçında İsrail ekibi Maccabi Netanya ile 1-1 berabere kalan temsilcimizin tura çıkabilmesi için kazanması gerekiyor.

Maccabi Netanya – Başakşehir maçı  saat kaçta ve hangi kanalda oynanacak?

Netanya Stadı’nda oynanacak Maccabi Netanya-Başakşehir maçı bugün TSİ 19:45’te başlayacak. Online skorlar ve maç bilgileri TRT Spor’dan canlı olarak haberlerde yayınlanacak.

Maccabi Netanya-Başakşehir müsait 11:

Başakşehir: Volkan, Kaysara, Duarte, Ndayishimiye, Lucas Lima, Biglia, Serdar, Mahmut, Berkay, Deniz, Okaka

Emre Belosoğlu: İlk oyun gibi olmayacak

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belosoğlu, “Deplasman maçı zor olacak ama biz kazanmak istiyoruz. İlk maçta laligabetting giriş hakem çok sert bir duruma izin verdi. Bu sefer güçlü bir rakip bulacağız.” Eleme turunda Breidablik (İzlanda)-Budućno Podgorica (Karadağ) galibi ile karşılaşacaklar. İki takım arasındaki ilk maçı Breidablik 2:0’lık skorla kazandı. Her iki oyuncu da Buducnosy’den kırmızı kart gördü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.