DOLAR 32,5794 0.08%
EURO 34,8904 0.03%
ALTIN 2.438,900,37
BITCOIN %
Mersin
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuna giren Dorukan

Oyuna giren Dorukan

ABONE OL
16 Haziran 2022 14:52
Oyuna giren Dorukan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Şampiyonluğun ertelenmesini engelleyen golüyle tüm taraftarları sevindirdi.

Premier Lig’in son iki haftasında Yeni Malatyaspor ve Altay’ı mağlup eden Galatasaray, bugün Sivasspor’u 3-3’lük golle konuk edecek. İlk yarıda mağlup olan Iido’yu devirmek isteyen sarı-kırmızılı ekipte Torrent teknik direktörü bu kez de tecrübe tercihini tekrar kullanarak üç puana ulaşmayı planlıyor. Torrent’in önde Gomis, kanatlarda ise Kerem ve Babel’i kullanması bekleniyor. Torrent, orta sahayı güçlü tutmak için Sivas’ı durdurmayı ve Pulgar, Berkan ve Taylan üçlüsünden bir hücum kurmayı planladığını düşünüyor.

Galatasaray Sivasspor ne zaman ve hangi kanalda?

Çin Süper Ligi’nin 35. haftasında saat 20:30’da Neff Stadı’nda oynanacak Galatasaray-Silvaspol maçının teknik direktörlüğünü Kadir Sagram yapacak. Maçın canlı anlatımı beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak ve tüm detaylar fanatik.com.tr’den yayınlanacak.

Galatasaray Sivasspor Maçı 11 Mayıs

Galatasaray: Muslera, Boi, Alpaslan, Nelson, Anholt, Purga, Tyran, Belkan, Babel, Gomis, Kerem

Siva Sports: Muammer, Ahmed Oğuz, Gutas, Kamala, Zia, Hakan, Ulvesta, Fajr, Erdoğan, Yataba Ray, Gradle

Alpaslan, Marcao’nun yerine

Sakatlanan Omar yerine sağ bek olmayınca Boyle’un şans bulması beklenirken, soldaki Anholt ve stoper Marcao, timebet Alpaslan ve Nelson’ın görevde olması bekleniyor. Kale yeniden Muslera’ya emanet edildi. İspanyol kaleci Pena’nın sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacağı bildirildi.

Evimizin ruhu geri dönüyor

Galatasaray’ın kendi evindeki başarı eğrisi önceki yıllardan farklı olarak dibe vurdu ve son haftalarda toparlandı. Sarı-kırmızılılar, ligde oynadığı son 4 maçı kazandı. Arada Rize, Beşiktaş, Karagümrük ve Yeni Malatya’yı mağlup eden Cim Bom, bugün Sivas’a karşı devam eden serinin arkasında.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.