DOLAR 32,3303 0.24%
EURO 35,1012 -0.1%
ALTIN 2.298,510,94
BITCOIN 22791750,57%
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncuların tepkileri ve mücadeleleri bu şampiyonluğu kazanmamızda büyük etken oldu
  • Haber444
  • Spor
  • Oyuncuların tepkileri ve mücadeleleri bu şampiyonluğu kazanmamızda büyük etken oldu

Oyuncuların tepkileri ve mücadeleleri bu şampiyonluğu kazanmamızda büyük etken oldu

ABONE OL
5 Temmuz 2022 17:08
Oyuncuların tepkileri ve mücadeleleri bu şampiyonluğu kazanmamızda büyük etken oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Türkiye’de teknik direktörün kararları çok hızlı. Bu düzen küçük değişiklikler gerektirir. Ligimizde bile çok iyi bir kadroya sahip olmalarına rağmen koçlarına karşı sabırlı olamadıkları için başarısız olan kulüpler var. Bu ülkede antrenörlere karşı tutum gerçekten şaşırtıcı ve şaşırtıcı. Hocamız şerefsiz. Toplumun zihni olarak koçluk sorununun farklı bir noktaya taşınması gerekiyor.

‘Yeni nesil antrenörleri desteklemeli’

Mustafa Dalcı, İlhan Palut ve Ömer Erdoğan gibi çok önemli yeni nesil antrenörlerimiz var. Bu format, yeni koçlardan destek gerektirir. Başkanımız biraz paniklerse ve takım iyi gitmediğinde koçluk kararı verirse, bir sorunumuz olacak. Faruk Koca’nın dürüstlüğü ve istikrarı bizleri başarılı kılmıştır.

Belçika lig takımlarından Eupen için çalışan Conan Endry, Konya’nın radarında. Yeşil Beyazlı, 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu da geçmek istiyor. Fildişili futbolcu bu süre içinde bahiskasabası çıktığı 36 maçta 1 gol ve 3 gol yedi.

Bir süre kiralık olarak Batshuayi ile yollarını ayıran Beşiktaş, forvet hamlesi üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Uruguaylı futbolcu Joaquin Ardaiz, Alexander Sörloth’un Leipzig’li talipinin maliyetinin yüksek olması nedeniyle bölgede alternatif arayan siyah beyazlılar için şimdiden gündemde.

23 yaşındaki, 1.86 metre boyundaki Ardez, İsviçre İkinci Ligi’nde Schaffhausen formasıyla çıktığı 39 resmi maçta 20 gol ve 4 asistle dikkatleri üzerine çekti. Schaffhausen’in sezon başında ücretsiz olarak katıldığı Lugano’dan 1.5 milyon euro bonservis bedeli istediği açıklandı.

Türkiye Kupası şampiyonu Sivaspol’de, kutlamalar kapsamında kırmızı beyazlı hükümet ile Sivas şehir yönetimi ortak hareket edecek. Ödül töreni yarın Capitol Museum Gardens’ta yapılacak. Törende ünlü sanatçı Onur Şan sahnede olacak. Saat 20:00’de başlayacak olan kupa törenine tüm Sivaslılar davetlidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.