DOLAR 32,5782 0.16%
EURO 34,8971 0.62%
ALTIN 2.431,44-0,04
BITCOIN %
Mersin
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncularla sezon sonunda

Oyuncularla sezon sonunda

ABONE OL
10 Haziran 2022 12:22
Oyuncularla sezon sonunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Fernando Bodrin, Fabrizio Baiano, Sebastian Holmen ve Yusuf Sarri ile yollarını ayırdı.

Rizepol’e kiralık olarak gelen Carlos Punk, Chemari Sertel, Gedson Fernandez, Tyler Boyd ve Joel Poyampalo kadrolarına dönerken, Eric Saab, Aminu Umar ve Papis Cisse’nin sözleşmeleri bu yıl sona eriyor.

Sözleşmesi sona eren 4 futbolcuyla yollarını ayıran 8 futbolcuya gelince, Rize Spor’un arkasında 15 futbolcu olacak.

İlhan Cavcav tesisinde bugün yapılması planlanan Gençlerbirliği Genel Seçimi, kulüp üye sayısının yeterli olmaması nedeniyle 5 Haziran Pazar gününe ertelendi. Çoğunluk aranmaksızın yapılacak kongre, Karayolları Genel Müdürlüğü Halil Rıfat Paşa Amfisi’nde yapılacak.

Gençlerbirliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Genel kurulumuz 5 Haziran saat 10:00’da Türkiye’de Karayolları Genel Müdürlüğü Halil Rıfat Paşa Amfisinde mutlak çoğunluk sağlanamadığından toplanacaktır.”

Galatasaray, Haziran ayında yapılacak paşacasino cumhurbaşkanlığı seçimine odaklanırken, oyuncuları için teklifler devam ediyor.

VILLAREAL’i etkinleştir

Hem sarı hem de kırmızı takımların yıldızlarından biri olan Makao, Avrupa’nın büyük kulüplerinden de geri kalmadı. Napoli, Roma ve Atalanta’nın ardından hamlesini La Liga’nın en iddialı takımlarından Villarreal DeMarcao’ya yaptı.

16 milyon euro teklif

Takvime göre İspanyol ekibi Sambach’ın yıldızı için 16 milyon euro feda etti. Galatasaray yönetiminin teklifi şimdilik elinde tuttuğu ve yeni başkanın seçimden sonra belirleneceği açıklandı.

sıcak paraya git

Galatasaray’a gelen yeni yönetimin sıcak paraya ihtiyacı olduğu sır değil… Bu yüzden Marco’nun satışının onaylanacağı tahmin ediliyor. Brezilyalı yıldız, Galatasaray’a geldikten kısa bir süre sonra başarılı performanslarıyla ön plana çıktı.

Şu anda değeri 14 milyon euro olan 25 yaşındaki başarılı stoperin Sarı-Kırmızılılar ile 2024’te sona erecek sözleşmesi bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.