DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncunun eldivenine tepki vermenin tek nedeni performans değildi
  • Haber444
  • Spor
  • Oyuncunun eldivenine tepki vermenin tek nedeni performans değildi

Oyuncunun eldivenine tepki vermenin tek nedeni performans değildi

ABONE OL
16 Haziran 2022 15:07
Oyuncunun eldivenine tepki vermenin tek nedeni performans değildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Geçen yıl 2.5 milyon avroluk maaşla üç yıllık yeni bir sözleşme imzalayan Muslera, Çin Süper Ligi’nin açık ara en çok kazanan kalecisi. Sadece deneyimli belge korumaları aba, Benzia, Al Kaabi, Diouf

Trabzonspor: Else, Serkan, Ahmedkan, Vito Hugo, Census, Berat, Yunus, Kuasi, Bacasetas, Yusuf, Cornelius

Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen, Bruno Peres, Denswil, Siopis, Hamsik, Koita ve Trondsen müsabaka takımında yer almadı. Burgundy Blue son 35 haftada 75 puan topladı.

Atakaş Hatayspor 6 lig maçında 49 puanla yenilmedi ve kötü şeylere dur demek istiyor.

Adama Traore ve Kamil Ahmet Çörekçi sakatlıkları nedeniyle Ömer Erdoğan’ın takımında forma giyemeyecek.

Trabzonspor antrenman kampı

Uğurcan Çakır, Erce Brothers, Arda Akbulut, Serkan Asan, Tymoteusz Puchacz, İsmail Köybaşı, Vitor Hugo, Ahmetcan rotabet Kaplan, Taha Altınkardeş, Dorukhan Toköz, Berat Özdemir, Yunus Mallı, Murat Cem Akpınar, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Yaşam, Edin Visca, Erdoğan , Jean-Everad Kouasi, Anthony Nwakame, Giannini Semedo, Andreas Cornelius, Emrehan Gedikli .

Spor Toto 1. Lig’de Altaş Denizlispor, küme düşme hattındaki farkı 2 hafta önce en az dört puana çıkarmak hedefiyle Pazar günü en önemli rakiplerinden Nasadoge Menemenspor’u konuk edecek. Gevşeme golleri, mücadele biletleri satışta. Denizlis Spor küme düşme kabusu yaşarsa bu maçı evinde kazanmak oyunda büyük avantaj sağlayacak ve tüm öğrencilere ücretsiz bilet dağıtacak. Yarış boyunca Marathon Stand 10, A-E Top 15, A-E Bottom 20, B-D Top 30, Front Box ve VIP Stand biletleri 50 TL’den satılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.