DOLAR 32,5593 0.13%
EURO 34,8772 0.6%
ALTIN 2.428,52-0,16
BITCOIN 21741011,52%
Mersin
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Performansı bizim için çok önemlidir

Performansı bizim için çok önemlidir

ABONE OL
30 Eylül 2022 15:52
Performansı bizim için çok önemlidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Silahımız açık sahada iyi oynama ve topa baskı yapma eğilimi olacak. Yarım saha basketbolu mümkün olduğunda, bunu bir süre tutmaya çalışıyoruz. Sahada kimsenin dinlenme şansı olmadığı için yakında yerlileri de dahil edeceğiz ve onlara çok güveniyorum. Lig her geçen yıl daha da zorlaşıyor ve dış yardım kalitesi en üst seviyede. Bütçeler arttı ve birçok takım büyük paralarla hazbet iyi kadrolar kurdu. Asıl ve gerçek hedefimiz ligde kalmak. Bunu başardığımızda, mümkün olduğunca yükseğe çıkmak için çaba göstereceğiz. ”

Genel turnuva sıralamasında Bodrum Golf Kulübü süper şampiyon olurken,  Ataşehir Golf Kulübü ilk turun galibi oldu.

  1. olay Serik Belek ilçesinde gerçekleşti. Merkezdeki Antalya sahası Golf Kulübü’nü ziyaret edin . Son durakta Ankara Golf Kulübü, Bodrum Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, Ankara Karya Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, Krasis Golf Kulübü, Toros Golf Kulübü, 19 Mayıs, Samsun Golf Kulübü, Ataşehir Golf Kulübü’nün 11 kulübünden 144 golfçü , İzmir Golf Kulübü ve Kuşadası Golf Kulübü turnuvaya katıldı.

Toplam 4 raunt ve 2 kategoriden son raunddan sonra puanlar toplanır ve genel bir sıralama tablosu oluşturulur. Genel sıralamaya göre Bodrum Golf Kulübü  44 puanla birinci, hazbet giriş Kemer Golf Kulübü  43 puanla ikinci ve İstanbul Golf Kulübü  39 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.