DOLAR 32,3326 0.25%
EURO 35,0475 -0.23%
ALTIN 2.283,870,29
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Planlarsanız yapın, hayatta kalacaksınız
  • Haber444
  • Spor
  • Planlarsanız yapın, hayatta kalacaksınız

Planlarsanız yapın, hayatta kalacaksınız

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:33
Planlarsanız yapın, hayatta kalacaksınız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bir amacınız olmalı ve onu elde edene kadar çalışmayı asla bırakmamalısınız. Daima yarını düşünün ve yarınla ilgilenin. Ben her zaman onu düşünüyorum ve oynuyorum. Gol olarak top Fenerbahçe için sonunda başardım.Artık bir hedefim var ve onu elde etmek için daha çok çalışacağım.Hedeflerinizin ötesine geçin ve başardığınızda başarı hissini yaşayın.Bu sadece futbol için geçerli değil aynı zamanda geçerlidir. hayata.Fenerbahçe kalesine gitmeyi, milli takımın kalesine gitmeyi ve son olmayı düşünüyordum.Fatih Kara Gümrük olarak Fatih Kara Gümüş’ün teknik direktörü olmak istiyorum, işe yaradı.Kara Gümüşlük’ten teklif aldım. kaleci olmak ve futbol kariyerimi bitirmek üzereydim. gerçekten istedim ama olmadı. sonunda teknik direktör olarak dahil oldum. sen istediğin sürece başarı gelir.

‘Fenerbaker bana karşı da olsa Karagluk’un başarısı için savaşırım’

18 yıl kalecilik, 2 yıl teknik direktörlük yaptığı futboldaki 20 yılı anlatan Demirel, “Ersun Yanal, teknik direktörlük kariyerimin başlangıcında önemli onwin bir rol oynadı. Şu an Fatih Karagümrük’te olduğum için mutluyum. Fatih Karagümrük’ün başarısı için her zaman çaba göstereceğim.

Sürekli Fenerbahçe’de kalmamı istiyorlardı ama ben bir hedef belirledim ve peşinden gittim. Kendi başıma neler yapabileceğimi görmek istiyorum. Ben bir Fenerbahçe taraftarıyım, bunu hep söylerim ama kariyerimi düşündüğümde teknik direktör Fatih Karagümruk ve Fenerbahçe önümde olsa bile Karagümrük’ün başarısı için savaşırım. Bu takımı devre arasında aldım ve kurmadım ama bizden önce hocalarımız tarafından oluşturulmuş bir oyun sistemi olmalı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.