DOLAR 32,4842 -0.19%
EURO 34,9618 0.32%
ALTIN 2.435,420,52
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Play-off ikinci ayağı Malmö’de yarın oynanacak 
  • Haber444
  • Spor
  • Play-off ikinci ayağı Malmö’de yarın oynanacak 

Play-off ikinci ayağı Malmö’de yarın oynanacak 

ABONE OL
10 Eylül 2022 22:04
Play-off ikinci ayağı Malmö’de yarın oynanacak 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Tüm biletleri satın alarak taraftarlara ücretsiz dağıtarak taraftarların beğenisini kazandı. Sabah ücretsiz bilet almak için Passolig gişesine giden herkes, Sivasspor’u her zaman destekleyen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Alim’e teşekkür etti.

Sivasspor’un başarılı orta saha oyuncusu 34 yaşındaki Max Gradel, yarın Avrupa Ligi 2. ayağını oynayacakları İsveç’in Malmö maçı öncesinde Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda padişahbet düzenlediği basın toplantısında konuşuyor.

Gradel şunları söyledi: “Çok önemli ve zor bir maç oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız ve bu çok eksiksiz bir oyun olacak. Herkes sorumluluk almalı ve buna göre oynamalı. Gerçekten elimden gelenin en iyisini yapacağız. .Bence en önemli şey takım, takım çalışması. Ekip olarak iyi çalıştığınız sürece iyi sonuçlar elde edeceksiniz. Her oyuncu gol atmak ve asist yapmak ister ve hepsi de takıma mümkün olan en iyi katkıyı yapmak ister. Bu nedenle en önemli şey onların isteklerini yerine getirmek ve hayranlarımızın desteğiyle gruba katılmak. “dedi.

Yeni sezona bomba formda giren Fenerbahçe, Çin Süper Ligi’ne uzun süre ara verilmesinin ardından liderliği ele geçirdi. Ligde 3 galibiyet ve 1 beraberlik padişahbet giriş ile 3 maç bırakmalarına rağmen. Sarı Deniz ordusu dikkatleri üzerine çekti.

Geçen sezon Trabzonspor’dan sonra ikinci olan takım, son haftalarda forma giyen sarı, lacivert ve mavi takımlar futbolda büyük beğeni topladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.