DOLAR 32,3748 0.15%
EURO 34,9587 -0.35%
ALTIN 2.324,090,21
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Premier Kupası, TSYD Kupası ve özel etkinlikler olmak üzere toplam 133 kez oynadı
  • Haber444
  • Spor
  • Premier Kupası, TSYD Kupası ve özel etkinlikler olmak üzere toplam 133 kez oynadı

Premier Kupası, TSYD Kupası ve özel etkinlikler olmak üzere toplam 133 kez oynadı

ABONE OL
10 Eylül 2022 21:49
Premier Kupası, TSYD Kupası ve özel etkinlikler olmak üzere toplam 133 kez oynadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Aslan söz konusu maçların 59’unu kazanırken, Phil Turner rakibini 44 kez mağlup etti. 30 maçta takım öne geçemedi.

Ev sahibi takımın son 10 maçı

Trabzonspor ile Galatasaray  son 10 karşılaşmada karşı karşıya geldi, Karadeniz tarafı avantajlı durumda. Bu savaşta Bordeaux’nun pozbet Mavileri rakiplerini 4 kez mağlup etti. Buna karşılık sarı-kırmızılı ekip 3 kez kazandı. 3 maçın tamamı berabere bitti. Galatasaray,  ikili maça büyük bir adım atmak için yeni teknik direktör Okanbrook yönetimindeki zorlu bir deplasman maçından galibiyetle çıkmak isteyecek.

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor transferlerine tüm hızıyla devam edecek. Avrupa’da oynayan genç gurbetçilerin ve deneyimli futbolcuların sayısını artırmaya devam etmek için, Bleus de Bordeaux kısa süre önce 19 yaşındaki Basel savunucusu Emir Khan Eraslan’ı transfer etti.

Sabah Haber’e göre; Trabzonspor ve Basel, transfer konusunda anlaştı. Genç futbolcu yarın Trabzonspor’a gelecek ve sağlık kontrolünden sonra imza atacak. İsviçreli ekiple yapılan anlaşmadan sonra Basel, hisselerin %15’ini sattı.

Bu sezon Blues of Burgundy’de yer alacak Trezeguet, Alan Elmarly, Ennis Baldi, Marc Bartra, Doukan Haspolat, Lahtimi, Larsen ve Gbamin onların pozbet giriş oluşumuna katıldı. Geçen sezonun gol kralı  Ümit Bozok ile de anlaşan Trabzonspor, iç ve dış transferlerde hücum tarafında yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.