DOLAR 32,4987 -0.15%
EURO 34,9560 0.28%
ALTIN 2.435,620,53
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Redmond’da Gece Gösterisi

Redmond’da Gece Gösterisi

ABONE OL
30 Eylül 2022 14:55
Redmond’da Gece Gösterisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Orhan Yıldırım, Beşiktaş’ın İstanbulspor maçı öncesi beklentilerini şöyle yazdı:

Geçen hafta evinde kaybeden Beşiktaş arayı kapatıyor. İstanbul Spor – Mustafa Kemal Atatürk Olimpiyat Stadı maçına ilgi yok. Böyle bir atmosferde oynamaya  alışık olmayan Kartal’da İsmail tribünlerde olacak. Atiba, Ghezzal ve Dele Alli de sakatlığı nedeniyle forması kesilen isimler. Valerien Ismael’in oyuncu seçimi ve yanlış hamleleri puan ve oyuncu kayıpları açısından öne çıkıyor. İsmail’in okuma yeteneği kötü değil, onikinumara korkunç. Elinde mantarla savunma oyuncusu Nesip’i zorla tuttu. Genç Bokai’ye kaldıramayacağı bir yük verdi. Maçlara her zaman geç müdahale ederdi. Kabul edelim, öğretmenler tribünlerde olduğu için şanslı! Aslında, daha geniş kürsüden, kabinde göremediği kendi hatalarını izliyordu. Hatalarından ders alır. İsraf yok; ‘Bir sürpriz bin bahşiş değerinde’…

Gedson beklentilerin gerisinde kalıyor

Bu son transfer saat 11.00’de gerçekleşecek. Daha sonraki maçlarda takımın ritmini değiştirdi. Antrenmanlarda oynuyor. Bu özellikle grup oyunlarında işe yarar. Topu ayağına alıyor ve kaleye sorunsuz ilerliyor. Durdurulamaz bir oyuncu. Ghezzal’in yokluğundan ıstırap çeken sağdaki güneş gibi doğmasını bilir. Souza, N’Koudou ve hepsinden önemlisi Weghorst ile birlikte bu oyunun isimlerinden biri olacak. Transfer hakkında çok konuşulan Gedson Fernandes, futbolunu tam tersi bir görüntü vermek için kullandı. Son haftalarda tek bir oyun onu çıkarmadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.