DOLAR 32,5742 0.1%
EURO 35,0349 0.56%
ALTIN 2.434,810,50
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rehabilitasyon mutluluğu bekliyor

Rehabilitasyon mutluluğu bekliyor

ABONE OL
10 Eylül 2022 22:04
Rehabilitasyon mutluluğu bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sonrasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus tatlı bir soruyla karşı karşıya. Sezon başında sakatlığı nedeniyle Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci, Joao Pedro isimlerini kullanan  tecrübeli teknik adam, 3’ü kadroya dönerken alternatifler ekledi. Mert Hakan, İrfan Can ve Pedro sakatlıklarını atlattı ve şimdi İsa’nın betbey önemli yedek oyuncuları olacaklar.

Malmö oyuncusu Isaac Kiese Thelin, 4 Eylül’de maçın oynanacağı yeni stadyumda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Thelin, “Zor bir maç olacağını biliyorduk” dedi. İlk maçta iyi bir çıkış yakaladık ve bu maçtan galibiyetle ayrıldık. Bu oyunu ilk oyuna benzer  bir sonuçla bitirmeyi umuyoruz. Bizim için kolay olmadı, rakibimiz çok zor bir rakipti. Elimizden gelenin en iyisini yaptık ve buradan iyi bir sonuçla çıkmak istiyoruz. Her oyuncu kalabalık bir statta kalabalığa karşı oynamak ister. Seyircilerin varlığı her zaman maçın atmosferini etkiler. Tam stabil oynamak her zaman daha iyidir. Kendi stadımızda taraftarlar her maç tribünleri dolduruyor. Türk futbolu kişilik, İsviçre futbolu ise taktiktir. Türkiye’ye baktığımızda bireysel olarak daha yetenekli oyuncular betbey giriş görüyoruz. İsviçre futbolunda taktik daha önemlidir. Bence Türk futbolundan daha gelişmiş.” 2022/2023 sezonuna ING Basketbol Premier Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 10 maçla tam kadro olarak hazırlanın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.