DOLAR 32,3820 0.15%
EURO 35,0932 -0.08%
ALTIN 2.324,400,23
BITCOIN 2266965-0,29%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rekabet sağlayarak fiziksel uygunluklarını
  • Haber444
  • Spor
  • Rekabet sağlayarak fiziksel uygunluklarını

Rekabet sağlayarak fiziksel uygunluklarını

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:06
Rekabet sağlayarak fiziksel uygunluklarını
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sürekli geliştirme, cesaret gösterme, mutlu yaşama ve spora katılma fırsatları sunar.

Yıl boyunca 200 ülkede 6 milyon katılımcıya eğitim ve etkinlik sağlayan, alanında dünyanın en büyük spor organizasyonudur. Yerel, ulusal ve bölgesel yarışmalar dahil olmak üzere dünya çapında her gün özel Olimpiyatlar yarışmaları düzenlenmektedir.

Türkiye Özel Olimpiyatlar Vakfı, 1982 yılında bir profesör tarafından kurulmuştur. Doktora Hıfzı Özcan ve Sakıp Sabancı öncülüğünde başlatıldı.

Özel Olimpiyatlar Türkiye 2002 yılından bu yana, İstek Sabancı liderliğindeki Türk Özel Sporcular Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği’nin (TÖSSED) öncülüğünde Türkiye, Özel Olimpiyatlar’ın Türkiye’deki tek temsilcisidir.

40 yıldır Özel Olimpiyatlar Türkiye, yüzlerce özel sporcu ile uluslararası organizasyonlara katılmış ve Türk bayrağını sahada başarıyla temsil etmiştir.

Fenerbahçe kadrosundan ihraç edilen Mesut Özil’in başantrenörü Erkut Söğüt, dünyaca ünlü yıldızı İngiliz medyasına verdiği demeçte anlattı.

Erkut Söğüt, Mirror’a verdiği röportajda Mesut Özil’in sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kaldığını vurgulayarak, “Çoğumuz onun kalitebet takımda kalmasını istiyoruz. Bunu istiyoruz ve göreceğiz. Evet, başkasına gitmeyecek. Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kaldı ve Fenerbahçe’de kalacak” dedi.

‘Oyuncular ve antrenörler arasında bir çatışma vardı’

Bazı oyuncularla teknik direktörler arasında da farklar olduğunu söyleyen Söğüt, “Bazı oyuncularla teknik direktörler arasında anlaşmazlıklar oldu, sadece detaylarını bilmiyorum. Ama durum aynı. Teknik direktörler ve oyuncular arasında farklı görüşler olması alışılmadık bir durum değil. kez.’ sözlerini söyledi.

“Kariyerini Türkiye’de bitirmek istiyor”

Mesut Özil’in kariyerini Türkiye’de tamamlayacağını da söyleyen Erkut Söğüt, şu ifadeleri kullandı:

“Kariyerini Türkiye’de bitirmek istediğini düşünüyorum, hep bunu istiyor. Fenerbahçe’de veya Türkiye’de bir şeyler yapmaya devam edeceğini hayal edebiliyorum. Ailesi ile Türkiye’ye yerleşti,

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.