DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20839802,26%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rossi’nin hedefi Flamengo, Salle’nin hedefi Zenip
  • Haber444
  • Spor
  • Rossi’nin hedefi Flamengo, Salle’nin hedefi Zenip

Rossi’nin hedefi Flamengo, Salle’nin hedefi Zenip

ABONE OL
15 Eylül 2022 21:20
Rossi’nin hedefi Flamengo, Salle’nin hedefi Zenip
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

  1. Bahçe’nin yanı sıra Flamengo, Diego Rossi’nin peşinde, Attila Salle de Nate’in gündeminde. Rossi ve Salle’nin satışı, yönetim ve teknik direktör Jorge Jesus arasındaki görüşmelerin ardından belirlenecek. İsa’nın favorisi Rossi ve Sale, 10’ar maç oynadı.

Luiz Gustavo 3.5 milyon euro aldı

Luiz Gustavo, Sarı, Deep ve Blue kulüpleriyle yollarını ayıran en çok paraya sahip oyuncu. Brezilyalı futbolcu, Suudi Arabistan’ın Al-Nassr Riyadh padişahbet takımına yıllık 3.5 milyon euro sigorta karşılığında gönderildi. Belçika kulübü Genk’e kiralanan Elie Samata 3,2 milyon euro ile  ikinci  olurken,  Mesut Özil’e ödenen bonservis bedeli 3 milyon euro.

Nesip Uysar, Ertuğrul Sağlam döneminde A takımına ilk adımını atan ve yıllar içinde hoca değiştirmesine rağmen takımda kendine yer bulan Beşiktaşlı veteranlardan biri.

Nesip, Siyah Beyazlı takıma kariyer seçimleri ve çalışkanlığıyla geldi. Birçok teknik insanın avucundaki mücevherdir. Bir profesyonel olmadığı sürece, padişahbet giriş her zaman Fransız teknik direktör Valerian Ismail tarafından orta saha oyuncusu olarak oynanacak. Sıçrama

Beşiktaş formasıyla dört şampiyonluğu da kazanan ve özellikle stoperde forma giyen Mustafa Denizli, Schuster, Tayfur Havutcchu, Bilic ve Şenol Güneş’le düzenli olarak bitiren siyah beyazlı oyuncunun Valerian İsmail de performansından oldukça memnun.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.