DOLAR 32,3407 0.27%
EURO 35,1402 -0.01%
ALTIN 2.312,101,53
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şahiner’in kulübümüzdeki başarılarının devamını dileriz
  • Haber444
  • Spor
  • Şahiner’in kulübümüzdeki başarılarının devamını dileriz

Şahiner’in kulübümüzdeki başarılarının devamını dileriz

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:23
Şahiner’in kulübümüzdeki başarılarının devamını dileriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

UEFA Avrupa Konuşma Ligi G Grubu 4. hafta maçında yarın Sivasspor, Kosovalı Balkani’yi konuk ediyor. Bu müsabaka öncesinde 28 yaşındaki kırmızı-beyazlı Erdoğan orta saha oyuncusu Fadıl Vokrri Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maça kazanmak için gideceklerini belirten Erdoğan Yeşilyurt, “Maça iyi hazırlandık. Son maçı kaybettik. Oldukça tutkulu olduğumuzu söyleyebilirim. Son maçı kaçırdık. Galibiyeti ve puanları betcool kaçırdık, dolayısıyla bu maçtaki hedefimiz elbette kazanmak. Başka  hedefimiz yok. Umarım yarın istediğimiz oyunu gösterip maçta 3 puan almak isteriz” dedi.

Fenerbahçe  Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki yolculuğuna tüm hızıyla devam ediyor.  Toto Superliga’da 8 haftada  17 puan ve Fenerbahçe’ye karşı 1 eksik maç var. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde de grup lideri.

Görev süremin başında teknik direktör Jorge Jesus’u kullanan Fenerbahçe, Portekizli teknik adamla güzel sonuçlar almaya devam ediyor. Jorge Jesus’un sarı-lacivertliler ile görev süresinin sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe yönetimi deneyimli bir betcool giriş teknik adamla yeni bir anlaşma imzalamayı planlıyor.

Hem La Liga’da hem de Avrupa’da mücadele etmesine ve haftada iki maç oynamasına rağmen tecrübeli hocasının vesayeti altında her iki kulvarda da güvenle yoluna  devam eden Fenerbahçe, çok etkileyici bir gol maçına imza attı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.