DOLAR 32,3302 0.22%
EURO 35,0767 -0.17%
ALTIN 2.279,140,09
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sakatlık olmadan başarılı bir takım diliyoruz
  • Haber444
  • Spor
  • Sakatlık olmadan başarılı bir takım diliyoruz

Sakatlık olmadan başarılı bir takım diliyoruz

ABONE OL
25 Ağustos 2022 16:59
Sakatlık olmadan başarılı bir takım diliyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Geçen sene burada meşaleyi yaktık ve sezonu galibiyetle kapattık. Bu seneyi şampiyon olarak bitirmeyi umuyorum.”

“Trabzonspor taraftar profiline uyan tek bir taraftar yok

Hayranları takdir eden Ağaoğlu’nun daha fazlasına ihtiyacı vardı:

“İyi bir galibiyetti. Sezonun başlangıcı. Lig önümüzdeki hafta  başlıyor, bizim için iyi bir lig öncesi testi. Takımımızın %100 hazır olduğunu pablosbet söyleyemem ama 40.000’den fazla seyirciye sahip Trabzonspor taraftarıyız. Olimpiyat Stadı, onları memnun edecek oyunlar oynarım. Dünyanın her yerindeki Trabzonspor taraftarıyla boy ölçüşebilecek tek bir taraftar yok. Ödül törenini Akyazı’da gerçekleştirdik. Saat 20:00 idi. Ertesi gün İstanbul’da oynadık. 80.000’den fazla abone. 20 saatte 1200 km arayla  iki  şehirde 120-130.000 taraftarı stantlarda toplayacak ikinci bir takım yok. Harika bir hayran kitlemiz var. Aslında Trabzonspor tabii ki taraftarlarından çok önemli bir güç alıyor. Taraftarımızla büyüyor, taraftarımızla kazanıyoruz. Bu yıl taraftarımızın gücüne her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.”  1-2 oyuncu veya oyuncuyu içeriyor, önceki çalışmalar devam ediyor. Savaşım gücünüz artırdığınız vakit, çıtayı yükselttiğiniz vakit oyuncularda da fazlaca değişik vasıflar aramaya başlıyorsunuz. Lüzumlu transferler yapılacak” şeklinde konuştu.

Galatasaray , Avusturya kampının son gününde 7. ve son hazırlık müsabakasını Fiorentina ile oynadı. İtalyan ekibini Kerem Aktürkoğlu ve pablosbet giriş Emre Akbaba’nın golleriyle 2-1’le geçen Sarı-Kırmızılılar’da son düdüğün arkasından teknik direktör Okan Buruk mühim açıklamalar yapmış oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.