DOLAR 32,5919 0.34%
EURO 34,8388 0.23%
ALTIN 2.508,951,00
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samatta Kararını Verdi

Samatta Kararını Verdi

ABONE OL
1 Haziran 2022 15:46
Samatta Kararını Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Mayıs’ta açıklanacak olan teknik direktörün ardından Fenerbahçe’de transferde resmi olarak başlamış olacak. Önceliği takımdan ayrılacak olan oyunculara verecek olan İstanbul ekibinde sürpriz bir forvet değişimi de yaşanabilir. Aston Villa’dan 6 milyon euroluk bonservis bedeli ile transfer edilen ancak bekleneni veremeden Antwerp’e kiralanan Samatta için satış listesi olasılığı her geçen gün daha da yükseliyor. Mostbet Twitter adresinde transfer haberleri ve daha fazlasını bulabilirsin.

Başarısız bir Fenerbahçe kariyerine son vermeyi düşünen golcü oyuncu da tercihini yine İstanbul’dan yana yapacak. Bu sezon göstermiş olduğu çıkış sayesinde sezonun flaş takımlarından biri olan Kasımpaşa’nın bu transfer için devrede olduğu da öğrenildi. Transfer etmiş olduğu forvetlerden önemli performans alması ile bilinen mavi beyazlıların kiralık mı yoksa bonservis ödeyerek mi bu transferi gerçekleştireceği ise Fenerbahçe’nin tavrına bağlı. Mostbet giriş adresinde birçok spor kategoriden oyununa bahsini yapmaya başla.

Fenerbahçe’de Kimler Gönderiliyor?

Sadece Samatta değil aynı zamanda kadro dışı olan ve kiralık olarak gönderilen oyuncuların da takım ile vedalaşması Jesus ve Ali Koç iş birliğinin ilk eylem planları arasında bulunuyor. Uzun senelerdir forma giyen Ozan Tufan ve büyük umutlar ile gelen yıldız oyuncu Mesut Özil bir süredir takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu oyuncuların da istenen bonservis bedelleri karşılığında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ek olarak Lemos, Meyer gibi kiralık şeklinde başka takımlarda forma giyen oyuncular da yeni sezon için kadroda düşünülmüyor. Geri kalan oyuncu grubu için kararı yeni teknik direktörün vereceğini de söylemiş olalım. Mostbet üzerinde bahis yapabileceğin gibi, canlı maç yayını da takip edebilirsin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.