DOLAR 32,5290 -0.04%
EURO 35,0185 0.47%
ALTIN 2.435,560,53
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şampiyonlar Antalya Spor Grubundan

Şampiyonlar Antalya Spor Grubundan

ABONE OL
30 Eylül 2022 15:50
Şampiyonlar Antalya Spor Grubundan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Madrid Futbol Kupası, İspanya’dan Real Madrid, Barcelona, ​​​​Atlético de Madrid,  Vallecano ve Leganes, Paris, Fransa’dan Arsenal ve Charlton Athletic, Saint-Germain gibi altyapıya değer veren 24 takım İsveç’ten Eugardens ve Hammarby, finalde Atletico Madrid’in Real Madrid’i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada kıyasıya mücadele etti. Barcelona, ​​Leganes’i 4-0 mağlup ederek ligi üçüncü sırada betox tamamladı.

Almanya, Fenerbahçe’ye ve milli takımın forveti Zelda Dulson’a büyük ilgi gösterdi. Bundesliga 2’de Darmstadt ile oynadıkları maçın ardından Fenerbahçe’ye katılan 30 yaşındaki forvetin yerini bu kez Bundesliga forması aldı.

Gazette dello Sport, Augsburg, Schalke 04 ve Almanya Birliği Berlin’e göre; Serdar Dursun’u kadroya katmak isteyen bir takım olarak öne çıkıyorlar. Serdar Dursun’un da  üç takımı da memnuniyetle karşıladığı söyleniyor.

Hamburg doğumlu Serdar Dursun; daha önce Almanya’da Hannover 96, Greuther Fürth ve Darmstadt için oynadı.

Adana Demirspor’u kabul etmiyor

Yaz aylarında Serdar Dursun’u Adana Demirspor’un kadrosuna eklemek istedi ancak futbolcu Mavi Şimşekler’in teklifini kabul etmedi. Adana Demirspor’da betox giriş Tayyip Talha, Serdar Dursun’un görevden alınmasıyla Fenerbahçe yerine Beşiktaş’a transfer oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.