DOLAR 32,5897 0.35%
EURO 34,8517 0.32%
ALTIN 2.498,860,59
BITCOIN %
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şampiyonluk Hesapları Başladı

Şampiyonluk Hesapları Başladı

ABONE OL
15 Mart 2022 08:51
Şampiyonluk Hesapları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de 70 puana ulaşan Trabzonspor’un şampiyonluğa kavuşması için önünde 9 maç kaldı. Bordo mavililer 2 maçı kazanıp, en yakın rakibi Konyaspor’un ise bu haftalarda puan alamaması durumunda tarihinin en erken şampiyonluğunu ilan edecek.

Süper Lig’de bu sezon fırtına gibi esen Trabzonspor, tarihindeki 7’nci şampiyonluğa doğru koşar adım ilerliyor.

Son olarak 1983-84 sezonunda şampiyonluk kupasını evine getiren Trabzonspor’da vuslata sayılı günler kaldı. Ligde geride kalan 29 haftada 70 puan toplayan ve en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor’un 15 puan önünde bulunan Trabzonspor, ligin bitimine 9 hafta kala şampiyonluk hesapları yapmaya başladı.

Süper Lig’de bu sezon 21 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan Trabzonspor, kalan 9 haftada rakiplerinin alacağı sonuçlara da bağlı olarak lig tarihinin en erken şampiyonluğuna uzanmaya hazırlanıyor.

5 hafta kala ilan edebilir

Bu ihtimalin gerçekleşmemesi halinde ise, Trabzonspor ile Konyaspor arasında ligin bitimine 6 hafta kala 18, 5 hafta kala da 15 puan farkı oluşursa fırtınanın şampiyonluğu kesinleşecek.

Tüm bu ihtimaller dışında, Trabzonspor’un 15 puan farkını koruması halinde ligin bitimine 5 hafta kala hiçbir takıma bağlı kalmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.

Avcı şampiyonluğı ertelemek istemiyor

Ligdeki aldığı başarılı sonuçlara rağmen takımın rehavete https://hosgeldinizbonusu.com kapılmasını istemeyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk kez 25’inci haftada galip geldikleri İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasından sonra “Şampiyonluğun ışığı pırıl pırıl parlıyor” sözleriyle kupanın hayalini gözler önüne sermişti.

Avcı, Göztepe karşılaşması sonrasında da, “Ne zaman şampiyon olacağımızı bilmiyorum. Her maçı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.