DOLAR 32,5075 -0.11%
EURO 34,9482 0.27%
ALTIN 2.439,210,68
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sarı-kırmızılı forma giyen Lorenci

Sarı-kırmızılı forma giyen Lorenci

ABONE OL
10 Haziran 2022 12:22
Sarı-kırmızılı forma giyen Lorenci
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bakü ve Tijanic’in teklif almadığı, yeni sezonda da bu oyuncularla seyahat etmeye devam edecekleri bildirildi.

Göztepe’nin kalecileri Piric, Moubandje, Tannane, Jahovic, Arslanagic, Wilker ve Mihojevic 2022-2023 sezonunda kadroda olmayacak. Belçika’nın Arslanagic için ciddi teklifler aldığı ve sözleşmelerinin devam ettiği bildirilirken, Piriç ve Mihojeviç’in karşılıklı anlaşma ile gönderileceğini belirtmekte fayda var. Göztepe’de yeni yönetim ve teknik ekiple ilgili belirsizlikler devam ederken, transfer sürecine ilişkin çok az resmi açıklama yapıldı.

Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın sözleşmesi sona erdi. Avrupa kupasını kırmızı beyazlılar ile üst üste üçüncü kez kazanan Rıza Calimbe, bu hafta yönetimle bir araya geldi. öğrendi.

Deneyimli antrenörler, başkan Mecnun Otyakmaz ile sözleşmeleri, sözleşmeleri ve takım hedeflerini tartışacak.

Kupa galibiyetinin ardından teknik direktör Rıza Calimbe, yaptığı tüm açıklamalarda “Sivasspor ile para konuşmuyoruz, önemli olan gol gol” toobet mesajı verdi. Tecrübeli teknikerler, Avrupa Ligi, Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa finalleri geniş bir kadroda oynamaları nedeniyle talep görüyor.

Beşiktaş’ta seçim süreci tamamlandı, gözler başka yöne çevrildi. Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak isteyen siyah-beyazlılar, gözünü Adana Demirsport’a dikti. Listedeki isim Samet Akaydın.

Blackhawks, bu sezon Güney ile iyi oynayan ve aynı zamanda bir “başkanlık” transferi yapan 28 yaşındaki guardı getirmek istiyor.

Antrenör Valerien Ismael’in kendisini kadrosunda görmek istediği ve Adana Demirspor’un oyuncu için 3 milyon € istediği Samet için görüşmelerin devam ettiği söyleniyor.

Beşiktaş ise transfer sorununu bir takas ve bir miktar para ile çözmek istiyor. Trabzonspor da bu süreçte Samet Arcade’i kadrosuna katmak istiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.