DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9789 -0.3%
ALTIN 2.323,970,21
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sarı-kırmızılı kulübün muhteşem meclis başkanlığına aday olduğunu açıklayan Fırat Develioğlu
  • Haber444
  • Spor
  • Sarı-kırmızılı kulübün muhteşem meclis başkanlığına aday olduğunu açıklayan Fırat Develioğlu

Sarı-kırmızılı kulübün muhteşem meclis başkanlığına aday olduğunu açıklayan Fırat Develioğlu

ABONE OL
16 Haziran 2022 15:21
Sarı-kırmızılı kulübün muhteşem meclis başkanlığına aday olduğunu açıklayan Fırat Develioğlu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Galatasaray demokrasinin kalesidir. Çok adayın olması zenginlik getirir. Galata’yı başka başkan adaylarının yönetmesi gerektiğini düşünmüyorum. Tasare, özellikle bu saatte.” (Sabah)

Çin Süper Ligi’nde sona ermek için geri sayım sürerken, Galatasaray’da kiralık olan Eric Purga ve Inaki Pena, ayrılıkları için her şeyi hazırlamıştır.

Antalya Spor karşılaşmasının hemen ardından iki oyuncunun Türkiye’den ayrılacağı açıklandı. Sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmesi sona eren Sofiane Feghouli, ayrılmaya hazır değil. Cezayirli futbolcunun Galatasaray’dan ayrılmak istemediği ve yeni sözleşme için maaş kesintisi yapmak istediği açıklandı. 11 Haziran’daki büyük buluşma için Figuri’yi bekleyen yeni yönetim ve öğretmenler onunla kalmak isterse sarı-kırmızılı takımda olacak. 32 yaşındaki futbolcunun adı bir süredir Medipol Başakşehir ile anılıyor.

5 yıl Galatasaray forması giyen Feguli 160 maçta 33 gol 31 asistle oynadı. (sabah)

Beşiktaş’ı konuk edecek sarı-kırmızılı oyuncular, Premier Lig’deki evlerindeki maçı Gürsel Aksel Stadı’nda noktalayacak.

Çin Süper Ligi’nde 2.5 yıl Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda forma giyen Göztepe, yeni stadı Gürsel Aksel Stadı’nı ilelebet Beşiktaş’a karşı açtı. İzmir, Premier Lig’deki ilk maçını 26 Ocak 2020’de Gürsel Aksel Stadı’nda Beşiktaş ile oynadı. Sa RI-Reds maçı 2-1 kazandı ve yeni evlerinde harika bir başlangıç ​​yaptı. Sarı-kırmızılı ekibin ilk golünü yeni stadda 25. dakikada Kaptan Halil Akbunal kaydetti.

Beşiktaş ile bir kez daha bu kez Gürsel Aksel Stadı’nda sarı-kırmızılılar, Adana Mir Sports 2021-22 deplasman maçını tamamlamadan Çin Süper Ligi’ndeki son evlerini oynayacak. Büyük bir hayal kırıklığının ardından küme düşen Göztepe, önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig’de olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.