DOLAR 32,5902 0.35%
EURO 34,8656 0.36%
ALTIN 2.495,750,47
BITCOIN %
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şartlar kabul edilirse…

Şartlar kabul edilirse…

ABONE OL
16 Haziran 2022 14:56
Şartlar kabul edilirse…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ayrıca Elmas yönetimi, sonucu yeni seçilen başkana bırakmak için görüşme taleplerini ileri bir tarihe ertelerken 23 yaşındaki futbolcu Avrupa’ya da hızlı bir geçiş yapıyor. Campos’un da yeni seçilen yönetimle görüşeceği ve şartlarının kabul edilmesi halinde Kerem’i benzer rakamlar karşılığında Fransa’ya götürmeyi teklif edeceği belirtiliyor.

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, İngiliz basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Emre Bellozoğlu’nun megapari Fenerbahçe’ye transfer olmasının etkisinden bahseden 24 yaşındaki futbolcu, Galatasaray derbisindeki tecrübesinden sağ bek görevlerine kadar birçok konuyu ele alıyor.

QPR’dan Fenerbahçe’ye transfer olan sportif direktör Emre Belozoğlu’nun rolü hakkında The Athletic’e konuşan Bright Osayi-Samuel, “Lozoğlu beni neden istediğini açıkladı. Bana kulübün ne kadar büyük olduğunu ve benim için ne kadar harika bir platform olduğunu anlattı. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri, izleyen çok insan var, insanların buraya gelip becerilerini göstermeleri için harika bir platform” dedi.

‘Savunmayla ilgili herhangi bir şikayetim yok’

“Çoğu zaman benim pozisyonum değil. Top bizde olmadığında beni bek oynamaya sevk ediyor. Bana savunmanın temellerini öğretmeye başladı ve sonra ben bek oynamaya başladım. Görebiliyordum. kanat oyuncularının gol şansı var ve kendi kendime ‘Orada olmak istiyorum’ dedim. Ama yine de bundan zevk alıyorum. Hala her gün oynuyorum Öğrenmek için. Bazı yönlerden, ne yaptığım hakkında daha fazla düşünmem gerekiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.