DOLAR 32,5974 0.34%
EURO 34,8197 0.21%
ALTIN 2.511,181,09
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savaşa karşıyız

Savaşa karşıyız

ABONE OL
25 Ağustos 2022 16:56
Savaşa karşıyız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Türkiye’nin ve Fenerbahçe’nin bu savaştaki tutumu bellidir. Bu konum nedir? Biz kimsenin tarafında değiliz, savaşa karşıyız, insanlığın yanındayız. Pozisyonumuz aşağıdaki gibidir. Ukraynalı oyuncular var ve Rus oyuncular var.

UEFA çifte standart uygulamamalıdır

Türk takımı ile Ukrayna takımı arasındaki son maçta yapılan kumaş pankartı biliyor musunuz? Bunu vurguluyorum. UEFA rinabet çifte standart uygulamamalı! Spor ve politika iç içe geçmemeli!

Galatasaray Spor Kulübü Muhteşem Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Kurultay Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı sonucunda 2022 yılı bütçe tasarısı görüşüldü ve bütçe oy çokluğu ile onaylandı.

Oturumu yönetecek olan Divan Kurulu Heyeti, Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurulu tarafınca oylanırken, oylama sonucunda Metin Sinan Aslan başkanlığında kurul oluşturuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının peşinden toplantı gündemine geçildi.

Genel Kurul’da konuşma icra eden Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray’ımızın geleceği için fazlaca ehemmiyet rinabet giriş arz eden mevzuları konuşmak için bir araya geldik. Bugün Genel Bütçe Meclisine ev sahipliği yapıyoruz. Yarın bir güç toplantısı yapacağız. Bu yaz dinlenmek için zaman ayıran herkese tekrar teşekkürler. Çözmemiz gereken birçok problemimiz var. Galatasaray halkı birlikte çalışırsak tüm bu sorunları çözebilir. Küskünlük ve mücadele ile zamanın şart olduğu bir zamana geldik. Bugün öncelikle bir bütçe belirleyip, bunu siz değerli üyelerimizin takdirine bırakmak istiyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.