DOLAR 32,4350 0.33%
EURO 34,9989 -0.23%
ALTIN 2.324,540,22
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savunan İtalya, aynı turda Kuzey Makedonya’ya yenilerek
  • Haber444
  • Spor
  • Savunan İtalya, aynı turda Kuzey Makedonya’ya yenilerek

Savunan İtalya, aynı turda Kuzey Makedonya’ya yenilerek

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:30
Savunan İtalya, aynı turda Kuzey Makedonya’ya yenilerek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Dünya Kupası’na katılma hakkını da kaçırdı. Dünya Kupası’na katılacak takımların netleştiği gün milli takımımız Konya’da İtalya ile hazırlık maçı oynayacak. Stefan Kunz maçtan önce bir açıklama yaptı.

İşte sözler;

Koşullar nedeniyle, Avrupa’nın en iyi takımlarından biriyle özel bir maç mümkün. Bu, ekibimizin en iyilerden birine karşı nasıl bir performans sergilediğini görmek için bir fırsat olacak.

Blake gittikten sonra elbette takımda bazı şeyler yeniden düzenlendi. Ekibin tutumu, davranışı ve coşkusu istediğimiz düzeydeydi. 3 video analiz seansımız çok sorunsuz ve olumlu geçti.

Mancini ile tanıştığım için mutluyum ama şu anda takımıma odaklanıyorum. Bugünkü oyunumuzun en önemli noktası; İstiklal Marşımızın ilk satırı “Korkma” ile başlıyor. Yarışmamızın konusu bu olacak.

Milli maç saat kaçta başlıyor ve hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Futbol Takımımız İtalya ile Konya Metropolitano Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Türkiye, Mancini’nin çalıştırdığı İtalya’yı hazırlık maçında yenmeyi umuyor ve Portekiz’e karşı oynadıkları maçın ardından morallerini yeniden canlandırmayı koybahsini umuyor. Futbol taraftarları, maçın ne zaman yayınlanacağını, kanalı ve muhtemelen 11 saniyeyi bilmek ve bir arama motorunda aramak istiyor. Peki Türkiye-İtalya maçı ne zaman? Milli maç saat kaçta başlıyor ve hangi kanalda yayınlanacak?

Milli takımın maçlarının zamanlaması ve tarihi sorgulanmaya devam ediyor. İtalya ile oynanacak hazırlık maçının MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda ne zaman yayınlanacağını ve hangi kanaldan izleneceğini araştıran futbolseverler için, “Türkiye-İtalya maçı ne zaman ve saat kaç? Türkiye-İtalya maçı nasıl izlenir? Sorunuzun cevabı burada.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.