DOLAR 32,5499 0.25%
EURO 34,8178 0.16%
ALTIN 2.491,281,19
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehrin tek markası Trabzonsport

Şehrin tek markası Trabzonsport

ABONE OL
5 Ekim 2022 15:13
Şehrin tek markası Trabzonsport
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, “Trabzonspor dünyada lansmanını Trabzon’da yapan tek marka. ‘Bu anıt işçilerin anıtıdır’

PIP Trabzon Başkan Yardımcısı Hüseyin Auls, şunları söyledi: Bir şampiyonlar destanı olan anıtın açılışı Bu anıt kaleye karşı adalet anıtıdır Bu anıt emek, alın ter ve vbet helal abidesidir.

Konuşmanın ardından kurdele kesilirken Şampiyon Anıtı’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Batshuayi’nin ismi forvetler arasında yer alan teknik direktör Jorge Jesus’un Fenerbahçe’nin Beşiktaş derbisinde oynaması bekleniyor. Türk milli takımında morali bozuk olan Serdar Dursun ve King’in kadroda çok az oynaması tüm gözler Belçikalı’da.

Fark edilmek

Belçika’nın Galler’i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada forma giyen Batshuayi, bir gol ve bir de asist yaptı. Formunda başarılı olan oyuncunun eski takımı Beşiktaş karşısında ilk 11’de yer alması bekleniyor.

Bugün Gençlerbirliği Spor Kulübü İlhan Cavcav’da düzenlenen imza törenine Başkan Niyazi Akdaş, Teknik Direktör Taşkın Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. İmza töreninde vbet giriş konuşan Başkan Akdaş, “Taşkin hocamız  eski teknik direktörümüzdü. Kulübümüzden etik olmayan bir şekilde ayrılması  ve bu dayanışmanın telafisi o dönem bizleri de üzdü. Hocamıza güveniyoruz. Onunla  iyi notlar alacağımıza olan sonsuz güven. Kendisiyle 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağız. Hocamız daha önce birlikte oynadığı destek hocaları ile çalışacaktır. “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.