DOLAR 32,5628 0.03%
EURO 34,8781 -0.02%
ALTIN 2.435,590,24
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şey söyledim, kafasını tutarak, o yüzden
  • Haber444
  • Spor
  • Şey söyledim, kafasını tutarak, o yüzden

Şey söyledim, kafasını tutarak, o yüzden

ABONE OL
5 Temmuz 2022 17:03
Şey söyledim, kafasını tutarak, o yüzden
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Abdulkadir Yaşsam aferin evlat, iyi futbolcu.Hayatımızda bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor ama kendimizi her zaman pamuğa sarıyoruz. Biz hafifiz bazen hayatın dibini görmeniz gerekir. Ben de gördüm, o da görmeliydi. diğerleri de öyle. Bazen dibe vurmanız ve bu şekilde kurtulmanız gerekir. Buradan çıkmak sana kalmış ve sana destek olacağımı söyledim. ”

Avrupa kulüpleri Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Marcao’yu takip ediyor… Yıldızın son adayı eski Fransız kulüplerinden Nice…

Fransız kulübü Galatasaray başkanı Blake Elmas ile iletişime geçerek teklifini iletti. Sadece Elmas, 11 Haziran’da cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacağını ve hükümetin devirle ilgili sonuç vereceğini söyledi. Fransız, Marcao için 12 milyon euro feda etti. Yeni hükümetin Sarı Kırmızılılar arasında Marcao hakkındaki kararı merak uyandırıyor.

4 milyon euroya transfer

Brezilyalı savunmacı, geçen sezon 38 maça çıktığı Galatasaray’a geldiği günden beri gösterdiği performansla biliniyor. 1 gol attı. Marcao, 2019’da Chavez’e Portekiz’den katılmıştı.

Cimbom, transfer için Portekiz’e 4 milyon euro ödedi. Üç yıl önce 2 milyon euro olan Marcao, şimdi 14 milyon euro… Atalanta, Lazio, Napoli, Villarreal ve sahabet diğer kulüpler de Marcao’nun adını anıyor. (takvim)

Galatasaray’ın futboldaki gururu Floria’daki altyapısıdır. Galatasaray U-19 takımı, G Ligi’nin bitimine yedi gün kala şampiyonluğunu açıklarken, Ackerman ailesi bir açıklama yaptı.

Konyaspoer’i yenerek şampiyonluk kazandıktan sonra sahada duygularını dile getiren genç orta saha oyuncusu, “Ne beklediğimi biliyorum. Bu sefer kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum, A’lar için ilerleme kaydettim. Hazırız. En büyük destekçim. Babam ve beni burada oynarken izlemek stres yaratmıyor, aksine beni motive ediyor.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.